Segitséget kérnék olyan gondom van hogy heves szív verés meg néha fáj is a meg a torkomban idegentest érzés van emiatt kétszer kerültem be a sűrgősségire és egyszerűen nemtudni hogy mitől van?
Figyelt kérdés
igazábol szeretném megtudni a ti véleményeteket mert olvastam hogy mi lehet de semmit nem találtam róla voltam terheléses teszten ekg-én állando vérnyomás alatt szív-röntgen-en és nem találtak semmit :( a torkommal 2hete küszködök és elmentem már az orvoshoz mert már annyira rossz volt nyelmen fájt de csak akkor ha nyelek ha iszok vagy eszek akkor nem érzem.szerintetek mi lehet?
a tünetek:heves és szúrós szív-verés
gombóc érzés a torokban
voltam pszihologusnál és egyszerüen nem tudott rá mondani semmit felirt egy gyogyszert:citolepran
azt igazábol nem szedtem mert elég könnyen rá lehet szokni.
2013. ápr. 24. 12:00
1/5 anonim válasza:
Egyértelműen pánikbetegség. Fordulj pszichológushoz, mert nem fog elmúlni magától!!!
2/5 A kérdező kommentje:
meg igazából tegnap voltam fogorvosnál de nem volt ilyen problémám de beültem és elkezdtem remegni először nem figyeltem fel rá de aztán bementem megkaptam az érzéstelenítőt és kiültem elkezdtem remegni ugy éreztem majd kiugrik a szivem de előtte meg ilyen baj nem volt ez kb 2hete van kétszer lettem rosszul akkor menni is kellet a korházba akkor elkezdjem szedni a gyogyszert amit adott?vagy ezt természetes úton nem lehet megállitani?
2013. ápr. 24. 12:15
3/5 anonim válasza:
Figyu, amikor ezek a dolgok megtörténnek kérdezd meg "magadtól" rosszul vagyok?De csak úgy halkan, az agyadban ne jelenjen meg ez egy gondolatként, amit magyarul is kifejezel. A válasz jön majd magától magyar nyelven. NA itt a lényeg, amelyik kérdez, amelyik részed "HALLJA" a gondolatokat, AZ VAGY TE. A másik amelyik néha beszél hozzád magyarul az meg az AGYAD. A problémát az AGYAD okozza. Mond meg szépen neki, hogy kussoljon NEM URALHAT TÉGED. Az agyad elhiteti VELED, hogy jajjj ROSSZUL VAGYUNK, SOS. Nagy lfaszt!!!
4/5 A kérdező kommentje:
rendben van nagyon szépen köszönöm a válaszod :) megprobálok mindent csak a végső esetben nyulok a gyogyszerhez
2013. ápr. 24. 12:26
5/5 A kérdező kommentje:
de különben érdekes mert probálom magam nyugtatni meg minden de még is egy belső gondolat mégis azt mondja mivan ha tényleg beteg vagyok és olyankor figyelek a szivemre meg a torkomra es érzem hogy nincsen rendben de megprobálom amit irtál veszteni nem fogok vele :)
2013. ápr. 24. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!