Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kis segítséget kérnék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis segítséget kérnék, hogy mégis hogyan közöljem vele?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, akivel egy településen élünk és jelenleg együtt is dolgozunk. Három éve Én bejöttem ennek a srácnak, bár konkrétan soha nem közölte velem meg nem is nyomult. Akkor nem érdekelt, viszont most, hogy jobban megismertem igen. A baj az, hogy van barátnője. Tudom, nem szép dolog tőlem, hogy ráakarok "hajtani", de mentségemre legyen, hogy én nem vagyok az a r.b.nc fajta. Misem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy 21 éves létemre még szűz vagyok, mert soha nem volt egy olyan fiú, aki iránt éreztem volna valamit. Most viszont itt van, és nem akarok bekavarni neki, viszont azt szeretném, ha tudná, hogy mennyire is kedvelem. Ma már majdnem közöltem vele, hogy nagyon kedvelem meg ilyenek, de egyszerűen nem ment. Egész nap szemeztünk és folyton azt kérdezte, hogy mi az? De én meg sem tudtam szólalni. Nem tudom, hogy Ő észrevette-e már vagy épp leesett-e már neki, hogy miért bámulom (bár ma tényleg nagyon feltűnően néztem), de szeretném végre a tudtára adni.

Kérdésem tehát, hogy mégis mit mondjak neki? Nem akarok totál idiótának tűnni előtte... Én csak azt szeretném, hogy tudja. És innentől kezdve rábízom, hogy mit kezd vele. Még annyit a barátnőjéről, hogy nem egy szépség, konkrétan kibírhatatlan, én sem vagyok gyönyörűség, de tudom, hogy tőle jobb vagyok (nem vagyok beképzelt, de ennyi önbecsülésem van).

Kérlek segítsetek, hogy mit mondjak neki, hogy közöljem vele, hogy bejön, mert holnap lesz az utolsó lehetőségem és Én nem akarom elszalasztani.

21/L

2013. szept. 30. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Állj elé és legyél vele őszinte. Mondd el neki, hogy nem akarod tönkretenni a kapcsolatát, stb. Bizonyára ismer téged annyira, hogy összehasonlítson a barátnőjével. Bízz benne, hogy téged választ!
2013. szept. 30. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van! Csak épp nem tudom, hogy mit mondjak neki? :( :/
2013. szept. 30. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt, amit érzel. Ezért is mondtam, hogy legyél őszinte! Mondd meg neki, hogy már nagyon régóta kedveled. Tudod mit? Azt mondd, amit ide leírtál nekünk! :)
2013. szept. 30. 18:56
 4/4 laci911 ***** válasza:

Ha van baràtnője akkor többmint valószínu , hogy bukod ha szeret .Akkor tudod igazàn , hogy tèged vàlaszt ha ott hogyja ( tehàt nem te tukmàlod rà maga ) . Nem lehet ki ràngatni az embeteket a cukormàzas èletükből .

Hiàba tetszik , ha szerelmes akkor buktad , ha nem akkir idő kèrdèse egy tipp onnan làtod , hogy szetemes ha beszèl rolla sokat , ha viszont csak sexre tartja akkor a fèrfi baràtjànak mondja el , hogy csak azèrt van vele .

2013. szept. 30. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!