Pablio kérdése:
Egyeve vert kopok! Mi lehet az oka? segitseget kernek? Megis mire gondolhatok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 01:18
1/5 anonim válasza:
Egy éve vért köpsz, és ezalatt az egy év alatt még egyszer sem jutott eszedbe orvoshoz menni? Itt a GYIK-en kérsz segítséget? Mit tanácsoljunk?
Én személy szerint azt tanácsolom, ne köpj. Akkor nem látod. Amit meg nem látsz, az nem probléma.
Eszem megáll, komolyan.
2/5 anonim válasza:
Rengeteg oka lehet, jöhet vér az orr- és szájüregből, a hörgőkből, a nyelőcsőből, gyomorból, tehát sürgősen menj orvoshoz, ki kell vizsgálni. Tüdő, szív, gyomor betegsége és még sok más okozhatja.
3/5 anonim válasza:
Ha csak a légzőrendszert nézzük, akkor: TBC, sarcoidosis, tüdődaganat, vasculitis a legesélyesebb befutók.
4/5 A kérdező kommentje:
Kepzeld viltam tudovizsgalaton! Es ijen nem tudom mert komental az aki nem tud normalis szavakkal.nekem is megal az agyam toled
2013. júl. 9. 00:09
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam tudo vizsgalaton es rendbe talaltak mindent.mikor6- honapos terhesegem alatt kezdodott, es ma mar 1- eves a fiam.nem reg voltam gyomor tukrozesen.es nem jot latak,meg varom az eredmenyt.remelem semi rosz
2013. júl. 9. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!