Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fiúra vagyok féltékeny nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúra vagyok féltékeny nő létemre, mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, ő a fiú és 18, én 19.

Mostanában egyre több gond adódott, ugyanis megjelent egy srác, aki olyan 33 körül lehet, és kb. legjobb barátok a párommal. Egy utcában is laknak.

A probléma innen kezdődött:

A barátom Pestre jár iskolába, de ahhoz, hogy haza tudjon menni, át kell mennie az én lakótelepülésemen.

Általában 3-4 fele végez, de csak hétfőnként és csütörtökönként találkozunk 1-1 órára(5-ig), mert utána haza kell mennie. Illetve szombatonként megyek át hozzá egész napra.

Kezdetben az volt az indok, hogy 5 fele megy haza, mert fáradt, álmos, ami igaz is, közölte velem, hogy hétkor alszik. Ezért nem chateltünk, ezért nem maradt tovább.

VISZONT: múltkor felhívott este kilenckor, hogy még a haverjával van, és ez már nem az első eset volt. Van, hogy pl. azért nem tudunk találkozni, mert a haverjának vásárol Pesten, és én nem mehetek, vagy van, hogy azért nem hív fel este, mert még a barátjánál van, így csak később beszélünk, viberen rengeteget beszélget a sráccal, ha süt sütit egyből visz a srácnak, komolyan, szerintem többet van vele, mint velem.

Múltkor (mivel hát kell a kommunikáció), megemlítettem a barátomnak, mire közölte, hogy betudja ezt a női hisztimnek, és hogy ez nem így van.

Múltkor nem volt jó neki a szombat, mert rokonokhoz ment, és a vasárnap se, de láttam, hogy a srác írt neki viberen és szombat késő délután-este találkoztak.

Én 20 percre lakok a barátomtól. Most őszintén, ez normális?

A srácot ismerem, aranyos, kedves, de ez már nekem kicsit sok.

Közöltem a barátommal azt is, hogyha nem szeret, akkor mondja meg, nem akadok ki, csak akkor éljük az életünk, de közölte, hogy imád meg minden.

Ma se találkoztunk mert piacra megy, de közben meg most írt ebben a pillanatban facebookon, otthonról...

2015. jan. 28. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nő létedre még is ki másba lehetnél féltékeny?
2015. jan. 28. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Hát, a barátod vagy sokkal jobb társaságnak ítéli a 33 éves pasit, akinek vásárolgat Pesten, vagy egy újabb meleg szolgalelkű, aki szereti, ha keményen bevágják neki hátulról.

Hogy ennyire nem akar veled találkozni, az mindenesetre nem normális, és nem egy hosszútávú kapcsolat alapja. Én a helyedben megmondanám neki, ha ez így megy tovább, akkor elfelejthet végleg. Biztosan nem szenvednék miatta ennyit, csak hiteget aztán lemondja a találkozókat. Meg hazudozik össze vissza mindenféle kifogást.

2015. jan. 28. 15:02
 3/7 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
A barátod még gyerek, fontosabb neki egy "nagyfiú" barátsága, mint a szerelem.
2015. jan. 28. 15:03
 4/7 anonim válasza:
Ez abszurd nem házasok vagytok és nem is a tulajdonod.
2015. jan. 28. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy bi
2015. jan. 28. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Most igazából a párod meg a 3. neme tökmindegy. Féltékenység az féltékenység, megromlott kapcsolat az megromlott kapcsolat akárki van is benne.

A másik srác nem tudja "elcsaklizni" tőled a barátodat, mert ha fontos lennél neki hogy veled legyen, akkor más döntéseket hozna.

Le kell ülni beszélgetni, hogy kiderüljön, hogy kellesz-e még neki, ő hogy érez. Egy kapcsolatbna könnyű elkényelmesedni, az ember nehezen szakít, mégha komoly problémák is vannak. Ha neked nem esik jól ez a helyzet, szakíts te.

2015. jan. 28. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom nem értem a barátodat.

Az addig rendben van, hogy néha a haverral kell lenni.

Ha nekem lenne egy barátnőm és 20 percre lakna, akkor az lenne a minimum, hogy minden nap lássam még ha egy kis időre is.

Ezt nyilván minden haver megértené, hogy nekem fontos a barátnőm és egyértelmű, hogy minél többet akarok vele lenni.

Szerintem neki ez jó, hogy te vagy és ez csak egy duma, hogy "imád meg minden".

Vonzódik hozzád, de nem szeret. Sajnálom, hogy ezt kell írnom de ez így van.

Aki szereti a másikat az nem hazudozik és kifogásokat gyárt, hanem azon van, hogy minél jobb legyen nem neked és nem is magának, hanem nektek.

2015. jan. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!