Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny lányok! Tudnátok tanácsot adni?
Ez az önbizalom hiánya miatt van. Én akkor voltam nagyon féltékeny, mikor az első babánkat vártuk. Mindenhol rémeket láttam, de tényleg. Kikeltem magamból már azért is, ha ránézett egy lányra, de az még durvább, hogy a tv-ben szereplő csajokra is féltékeny voltam. Már szégyelltem a hülye viselkedésemet, és tudtam is hogy nem vagyok normális. Elszámoltam magamban 10-ig, hogy ne "dühöngjek" aztán ha kellett még tovább, meg átgondoltam, hogy ha féltékeny vagyok azzal csak egy másik lány karjaiba fogom taszítani, meg ha akar úgyis megcsalna, ha nem szeretne. De szeret, és nem akartam kikészíteni, meg magamat sem. Persze féltékeny típus vagyok, meg ez nem is múlik el, de nagyon alacsony szintre letudtam szorítani. Ezt magadban kell lerendezned.Ha önbizalom hiányod van, akkor azt kell megerősítened.
Nekem a párom minden alkalommal elmondja, hogy szeret, és hogy milyen gyönyörűnek lát, soha nem kéne neki más, nekem ez segít.És természetesen vannak sokkal szebb nők nálam, (mindenkinél van jobb) de a páromban megbízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!