Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl féltékeny? Vagy titkol valamit?
A barátommal egy jó ideje együtt vagyunk, voltak\vannak problémáink, de próbáltuk megbeszélni.
Nem beszélgetek sok fiúval ha beszélek is akkor visszafogottan. A barátom viszont beszélt pár lánnyal régen és most is. Mindig az van hogy velük sokkal beszédesebb és többet nevet mint velem például: nyugodtan beszélgetünk vagy épp nem
Elnézést lemaradt!
Vagy épp nem, egyszer csak megjelenik egy lány és úgy viselkedik egyből mint egy izgatott kisfiú. Azt érzem hogy más lányokkal sokkal vidámabb de furán viselkedik velem így nem szokott. Mi lehet ez? Nagyon bánt és többször akadtam ki. Néha furán viselkedik sokszor elbambul. :(
Szerintem hagyd figyelmen kivul es kezdjel te is masokkal beszelgetni es nezd meg a reakciojat.
Vagy tobb kozos programot talalj ki, amivel jobban lekotod a figyelmet, lehet unalmas ha pl. nem jartok semerre, otthon filmeztek, akkor lehet elunja magat es masokkal akar hulyeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!