Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok túl féltékeny? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl féltékeny? Vagy titkol valamit?

Figyelt kérdés

A barátommal egy jó ideje együtt vagyunk, voltak\vannak problémáink, de próbáltuk megbeszélni.

Nem beszélgetek sok fiúval ha beszélek is akkor visszafogottan. A barátom viszont beszélt pár lánnyal régen és most is. Mindig az van hogy velük sokkal beszédesebb és többet nevet mint velem például: nyugodtan beszélgetünk vagy épp nem

2015. febr. 2. 01:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Az életben vannak furcsa dolgok. :)
2015. febr. 2. 01:23
 2/6 A kérdező kommentje:

Elnézést lemaradt!

Vagy épp nem, egyszer csak megjelenik egy lány és úgy viselkedik egyből mint egy izgatott kisfiú. Azt érzem hogy más lányokkal sokkal vidámabb de furán viselkedik velem így nem szokott. Mi lehet ez? Nagyon bánt és többször akadtam ki. Néha furán viselkedik sokszor elbambul. :(

2015. febr. 2. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem titkol semmit, o ilyen tipus, szeret masokkal beszelgetni.
2015. febr. 2. 01:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd figyelmen kivul es kezdjel te is masokkal beszelgetni es nezd meg a reakciojat.

Vagy tobb kozos programot talalj ki, amivel jobban lekotod a figyelmet, lehet unalmas ha pl. nem jartok semerre, otthon filmeztek, akkor lehet elunja magat es masokkal akar hulyeskedni.

2015. febr. 2. 01:29
 5/6 A kérdező kommentje:
De fiúkkal nem viselkedik így velük normális. Pár lányról van csak szó
2015. febr. 2. 01:29
 6/6 anonim ***** válasza:
velem is ugyan ez volt. én mondtam neki hogy ez így nem jó nekem és hogy szüneteljünk és döntse el ki a fontosabb. de ez a helyzet azért más, szerintem üljetek le és beszéljétek meg komolyan. és egyáltalán nem vagy túl féltékeny, engem is bántottak az ilyen dolgok.
2015. febr. 2. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!