Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha csak látszólag egyedulállópasik kerülnek az utamba?
Vegul mindig kiderul h van egy duginö, aki habar nincs felvallalva, es nalam egy húszassal idösebb , megis letezik , es ahhoz járkál , annak magyarázkodik . En negyvenéves vagyok.
Elkepedve latom h magat szabadnak valló pasik vegul eltunnek egy egy ilyen régebbi kapcsolathoz, nök melle akik mar csupa rancosak es visszautasitaskéntélem meg .
Azoknak magyarazkodnak , visznek ajandekot stb , nem tudom sose hittem volna h encsinosan egyedul leszek es a sokkal idösebb nökmellett egy egy szuperpasi fekszik. Kesz röhej !
Ok nem orrolok senkire csak sajnalom magam , mikor minden pasi ha nem is hazas de csak van kapcsolata .
Az az erzesem hogy nehez is egyedulalló pasit talalni , nem veletlen h sokan hazas pasit hálóznak be .
( ne irjatok privatot , nem valaszolok)
Válassz körültekintőbben!
Nagyon sok normális, egyedülálló férfi van, nem kell leragadni a legjobb dumás pinabubusoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!