Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetek ha csak látszólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha csak látszólag egyedulállópasik kerülnek az utamba?

Figyelt kérdés

Vegul mindig kiderul h van egy duginö, aki habar nincs felvallalva, es nalam egy húszassal idösebb , megis letezik , es ahhoz járkál , annak magyarázkodik . En negyvenéves vagyok.

Elkepedve latom h magat szabadnak valló pasik vegul eltunnek egy egy ilyen régebbi kapcsolathoz, nök melle akik mar csupa rancosak es visszautasitaskéntélem meg .

Azoknak magyarazkodnak , visznek ajandekot stb , nem tudom sose hittem volna h encsinosan egyedul leszek es a sokkal idösebb nökmellett egy egy szuperpasi fekszik. Kesz röhej !

Ok nem orrolok senkire csak sajnalom magam , mikor minden pasi ha nem is hazas de csak van kapcsolata .

Az az erzesem hogy nehez is egyedulalló pasit talalni , nem veletlen h sokan hazas pasit hálóznak be .

( ne irjatok privatot , nem valaszolok)

#álszingliség
2018. jan. 1. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

Telis-tele a világ egyedüálló, magányos férfiakkal, mégsem őket választjátok...

Szerinted, mégis mi más történne, ha egyszer mindannyian ugyanarra a pár férfira hajtotok? Ha ez kell nektek, akkor tanuljatok meg osztozkodni ezeken a férfiakon.

2018. jan. 1. 22:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk h nem en valasztokhanem a pasik valasztanak de ezentúl udvarolni fogok nekik
2018. jan. 1. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Ja, mert kötelező lefeküdnöd minden férfival, aki udvarol neked? Te döntöd el, kivel fekszel le és nem fordítva, hiába hárítasz. Kismillió olyan férfi van, akinek nincs nője, nyugodtan "kerülhetne az utadba" egyszer olyan is. Ja, hogy neked "szuperpasi" kell. Akkor meg mit akarsz?
2018. jan. 1. 23:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Hat az a pasi, akiegyedulálló 40 ev fölött az altalaban a sajat tapasztalataim szerint kicsit bajvan az emeleten .
2018. jan. 2. 00:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Neked mi a bajod az emeleten kérdező, hogy egyedül vagy (Ohh bocsánat, foglalt férfiakkal cicázol?)
2018. jan. 2. 00:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Cicázik veluk a hóher , ök nyomulnak nem lehetöket levakarni
2018. jan. 2. 00:38
 17/17 mikeXxX ***** válasza:
Nem túl rég dobtam valakit akivel ismerkedtem és azt kaptam meg tőle is hogy nekem biztos van valakim mert kevès a szabadidőm most erre mit mondjak női logika ! 38f
2018. jan. 3. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!