Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van zavarban tőlem a lány, ha el van jegyezve, és látszólag nagyon boldog a párkapcsolatában?
Én 22 éves vagyok, a lány 24.
Kerüli a társaságom, ha kettesben vagyunk folyton lelép valamilyen indokkal. Elpirul, ha a tekintetünk találkozik, közben kerüli a szemkontaktust.
Hebeg-habog, ha a közelében vagyok, folyton figyel, mit csinálok, persze úgy próbálja álcázni, hogy én ne lássam.
De ugyanakkor hangoztatja, hogy ő mennyire szerelmes a párjába, dicsérgeti mindenkinek.
Csendessé válik a társaságomban, másokkal laza.
Mitől lehet ez? Nem biztos magában mégsem annyira, mint amennyire próbálja megjátszani?
Az, hogy el van jegyezve nem változtat semmin. Gondolom úgy jöttél neki mint derült égből a villámcsapás:)
Azért van zavarban, mert tetszel neki, vonzódik hozzád, meg van a kémia.
Számodra miért fontos ez?
Az, hogy el van jegyezve nem változtat semmin. Gondolom úgy jöttél neki mint derült égből a villámcsapás:)
Azért van zavarban, mert tetszel neki, vonzódik hozzád, meg van a kémia.
Pontosan. Teljesen biztos, hogy így van, átéltem. Csak én házasként. De nem akartam semmit a férfitől, ezért is menekültem előle. Ennyi. Létező dolog a kémia, és ezek, de mivel nem vagyok ösztönlény, nem érdekel.
Én is így viselkedtem a haveri körből az egyik sráccal. Ő az egyetlen ember az ismerősi körömben, akit legszívesebben megütnék, annyira utálom, pedig én békeszerető ember vagyok, és elítélem az erőszakot.
Kerültem a szemkontaktust = Isten ments, hogy hozzám szóljon
Leléptem ha kettesben voltunk = nyilván, franc se akar vele maradni
Hebegtem-habogtam = nem tudtam mihez kezdjek vele
Figyeltem = szerettem tudni mikor készül valami baromságra
Csendes voltam vele, másokkal laza = értelemszerűen, másokat bírok, őt meg nem
A vége az lett, hogy rámmászott (erőszakosan), amit a párom azzal díjazott, hogy felnyomta a falra és kikérdezte, hogy mégis mit gondol a helyzetről.
A másik, amit el tudok képzelni, hogy vonzónak lát. És? :D Az még semmi, ettől még nyilván szeretheti a párját, és lehet boldog a kapcsolata.
Én a helyedben távol tartanám magam a csajtól.
Megfogtam a derekát, de egyáltalán nem tolta el a kezem,
inkább közelebb engedett magához.
Szerintem elfojtja az érzéseit, és becsapja magát.
Zöld lámpát kaptam, vagy ez még nem egyértelmű?
Te jó ég!
De te mit szeretnél?Megdugni csak? mert ezek alapján az lehet, sikerülne.
De mást nem biztos.
Hát ha neked ez kell???
Hogy ez mire jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!