Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van zavarban tőlem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van zavarban tőlem a lány, ha el van jegyezve, és látszólag nagyon boldog a párkapcsolatában?

Figyelt kérdés

Én 22 éves vagyok, a lány 24.

Kerüli a társaságom, ha kettesben vagyunk folyton lelép valamilyen indokkal. Elpirul, ha a tekintetünk találkozik, közben kerüli a szemkontaktust.

Hebeg-habog, ha a közelében vagyok, folyton figyel, mit csinálok, persze úgy próbálja álcázni, hogy én ne lássam.

De ugyanakkor hangoztatja, hogy ő mennyire szerelmes a párjába, dicsérgeti mindenkinek.

Csendessé válik a társaságomban, másokkal laza.

Mitől lehet ez? Nem biztos magában mégsem annyira, mint amennyire próbálja megjátszani?

2017. okt. 20. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Talán hagyjad békén éa ne keresd te sem a társaságát.
2017. okt. 20. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy el van jegyezve nem változtat semmin. Gondolom úgy jöttél neki mint derült égből a villámcsapás:)

Azért van zavarban, mert tetszel neki, vonzódik hozzád, meg van a kémia.

Számodra miért fontos ez?

2017. okt. 20. 10:47
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
1. vagyok: nekem is volt, hogy külsőre nagyon helyesnek találtam egy srácot, de mivel szeretem a párom, ezért eszbe sem jutott, hogy többet akarjak az illetőtől
2017. okt. 20. 10:47
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Az, hogy el van jegyezve nem változtat semmin. Gondolom úgy jöttél neki mint derült égből a villámcsapás:)

Azért van zavarban, mert tetszel neki, vonzódik hozzád, meg van a kémia.

Pontosan. Teljesen biztos, hogy így van, átéltem. Csak én házasként. De nem akartam semmit a férfitől, ezért is menekültem előle. Ennyi. Létező dolog a kémia, és ezek, de mivel nem vagyok ösztönlény, nem érdekel.

2017. okt. 20. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
56%

Én is így viselkedtem a haveri körből az egyik sráccal. Ő az egyetlen ember az ismerősi körömben, akit legszívesebben megütnék, annyira utálom, pedig én békeszerető ember vagyok, és elítélem az erőszakot.

Kerültem a szemkontaktust = Isten ments, hogy hozzám szóljon

Leléptem ha kettesben voltunk = nyilván, franc se akar vele maradni

Hebegtem-habogtam = nem tudtam mihez kezdjek vele

Figyeltem = szerettem tudni mikor készül valami baromságra

Csendes voltam vele, másokkal laza = értelemszerűen, másokat bírok, őt meg nem

A vége az lett, hogy rámmászott (erőszakosan), amit a párom azzal díjazott, hogy felnyomta a falra és kikérdezte, hogy mégis mit gondol a helyzetről.

A másik, amit el tudok képzelni, hogy vonzónak lát. És? :D Az még semmi, ettől még nyilván szeretheti a párját, és lehet boldog a kapcsolata.

Én a helyedben távol tartanám magam a csajtól.

6/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ezzel annyit ildomos tenned, - többet nem lenne korrekt -, hogy ha szakítanak, akkor tudod, hogy mehetsz, mert valószínű be fogsz neki jönni. Ennyi. Többet ebbe kár lenne beleképzelni.
 7/12 anonim ***** válasza:
utolsó előtti voltam, akkor, nem utolsó.
2017. okt. 20. 10:56
 8/12 A kérdező kommentje:

Megfogtam a derekát, de egyáltalán nem tolta el a kezem,

inkább közelebb engedett magához.

Szerintem elfojtja az érzéseit, és becsapja magát.

Zöld lámpát kaptam, vagy ez még nem egyértelmű?

2017. okt. 20. 11:00
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Te jó ég!

De te mit szeretnél?Megdugni csak? mert ezek alapján az lehet, sikerülne.

De mást nem biztos.

Hát ha neked ez kell???

Hogy ez mire jó?

2017. okt. 20. 11:01
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, nem hánysz magadtól? Más jegyesét tapizod? Mi a célod ezzel? Ha szereti a párját, akkor igyekszik téged kerülni, nem csoda. Ha meg el tudod szeretni, majd leszel te is balek, hiszen akkor majd mással is elmegy
2017. okt. 20. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!