Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedik a lány ha csak látszólag elutasitó? (ha azt akarja h kicsit nyomulj jobban, nem akarja egyből oda adni magát. )
Ez jó kérdés. Én is ezt csinálom, de nem tudom elmagyarázni. Szóval a szememmel, reakciókkal biztosan azt veszi le, hogy nekem bejön. Viszont nem beszélek senkivel az érzéseimről és ha valaki kutakodni akar felelő, általában nem válaszolok, vagy elterelem a témát, mintha szóba se jönne az illető.
Éppen csütörtökön volt olyan, hogy a kedvenc barátnőm célzott rá. Annyira éreztem, hogy azért. Nem csak célzott, hanem szó szerint felhívta rá a figyelmem. Mivel jó ismerőse, barátja neki a fiú, így muszáj voltam úgy reagálni, mintha bárki másról beszélt volna. Ha szembe látta volna az arcom azonban, lehet leolvasta volna a dolgokat.
De mondjuk én félénk vagyok, illetve be vagyok zárkózva a saját pici világomba. Ha a barátnőm kerek-perec kérdezne meg, akkor válaszolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!