Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak is nehéz párt talániuk vagy csak a fiúk problémája ez?
16#
És a nők soha nem mennek bele pusztán szexkapcsolatba örömmel?
Tehát ilyenek nem is léteznek ugye?
Lehet ezt csak én találtam ki?
Nyilván
23
Az az ő dolguk, ha belemennek, joguk van azt tenni, amihez kedvük van, és sz_arni a "férfitöbbletről" picsogók "problémáira".
#23 Hol mondtam ilyet, nyuszifül?
"Szexkapcsolatot bármikor találnánk, de azt kevesebben és ritkábban keresünk." Nem azt mondtam, hogy soha. Csak míg én ezt kipróbáltam, és nem működött nekem, többé nem megyek bele. Tehát azért mert egyszer megtettem, még egyszer nem fogom. A nők többsége nem ezt keresi, ez viszont tuti biztos. Sok nővel beszélgetek aki keres és nem talál párt. Volt aki már próbálta a szex kapcsolatot, volt aki képtelen rá. Olyat nem ismerek, aki ezt életvitelszerűen keresné. Persze attól még biztos hogy van, de ha annyi lenne mint te ezt gondolod, nem nyígnátok, hogy milyen nehéz szex kapcsolatot találni.
-A férfiak 0 kezdeményezést kapnak.
-A nők meg kapnak 100at csak nem kell nekik egy se.
Érdekes hogy ez egyeseknek egy szinten van. Sőt még sajnálni kell a nőket hogy milyen rossz nekik?
"Én fiú vagyok és úgy gondolom hogy a lányoknak könnyebb mert nem nekik kell kezdeményezni."
Ha ebből indulunk ki, nem az lenne a logikus, hogy pont hogy a nőknek nehezebb? Mert nekik várniuk "kell", hogy kezdeményezzenek náluk?
27. Képzeld el hogy igen jobb lenne.
Nem hiszem el valahogy hogy mind a 100 vagy ezer pasi aki kezdeményez olyan rossz választás lenne.
Legalább van választásotok, sok férfinak ez se jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!