Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak is nehéz párt talániuk vagy csak a fiúk problémája ez?
Megfelelő párt, akihez tudunk vonzódni, akivel egyeznek az elképzeléseink, akivel összeillünk, nehéz.
Gondolj csak bele: pont ugyanannyi (hetero) nőnek van harmonikus kapcsolata, mint ahány (hetero) férfinak.
Párt találni könnyű. Olyan párt, aki belsőleg és külsőleg is vonzó, hasonló érdeklődéseink és hosszútávú terveink vannak, az viszont nehéz. Nagyon szerencsés vagyok, amiért évek óta együtt vagyok párommal, akivel minden területen összeillünk - ez nagyon ritka.
Nektek se kell kezdeményezni, senki nem kötelez rá. Ugyanakkor a nők is szoktak kezdeményezni (a barátommal például én voltam a kezdeményező fél), persze ez jóval ritkább.
En ugy erzem szénakazalban a tűt.
Ha egyetlen egy is van aki csak kozelébe ér az elvartaknak már akkor reménysugarat érzek. De nincs masik 5 válogatni. Ha legalább EGY van az már hatalmas szo.
Es nem az elvarasaim magasak azok csak alapok..
Egyedulallo legyen hűséges tetszen közelben legyen viszonozza az erzéseim ugyanugy.
Ha szarul néz ki az ember, akkor teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő.
Hogy a nőnek "nem kell" kezdeményezni, az egy dolog. Amúgy még nem is feltétlenül igaz. Ha ronda, akkor csak elvétve közelednek hozzá, és azok olyanok is, szóval vagy teper ő is (és elviseli az ezzel járó rengeteg gusztustalan alázást, mert a nyomulásért még egy szép nő is kap megjegyzéseket, hát még egy ocsmány...), vagy beletörődik az örök egyedüllétbe, szexhiányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!