Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért éri meg egy incelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért éri meg egy incelnek kitörni a mamahotelból?

Figyelt kérdés

Egy olyan embernek aki soha egy randiig sem jutott még el életében, tehat a nők meg sem akarják ismerni őt, mi értelme az elvárásokért törnie magát?

Sokan megtehetnék hogy különköltöznek a szülőktől, de ez avval jár hogy egyedül marad az ember egy üres lakásban, mert nő ugye nem jár hozzá.

Úgy mégis mi haszna van a dolognak ha amúgy mindene megvan az embernek, és teljes szabadságban él?

2021. szept. 3. 10:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
30: Az a baj, hogy ez nem egy "achievement", ami után majd minden könnyebb lesz. Ugyanúgy megmaradnak a gondok. Kicsit hasonló ez, mint a "majd ha meglesz az érettségi, húha", "majd ha meglesz a diploma, húha".. aztán mégis marad minden. Arra akarok kilyukadni, hogy ha most hiányérzeted vagy sz_r kedved van, az megmaradna egy nő mellett is. Nem megváltás. Aztán agyalnál, hogy "mi a f_szért nem lett jobb mégsem?!".
2021. okt. 31. 21:17
 32/33 anonim ***** válasza:
Voltam magányos, amikor 27 évesen szakítottam a barátnőmmel... időnként még egy kicsit reménytelen is voltam. Csak aztán felálltam, és haladtam tovább az élettel ahelyett, hogy ideológiát építettem volna a reménytelenségem köré.
2021. nov. 1. 14:18
 33/33 A kérdező kommentje:

32#

Itt ugyan ideológiáról szó sincsen, de azért reagálok.

Az a lényeg hogy ha valaha is lett volna esélyem kitörni ebből a helyzetből, akkor én is teljesen másképp tudnék hozzáállni a dolgokhoz. De aki kapcsolatból lép ki az nincs elveszve, az tudja már hogy van esélye kitörni a magányból, és megvan hozzá a szükséges tapasztalata, önbizalmat is meríthet ebből. Ellenben akinek ez nem adatott meg az el van veszve, mert nem látszik semmiféle remény arra hogy kitörjön a helyzetéből. Ha nem értitek meg ám legyen, de ne gyertek itt azzal hogy tovább kell lépni mert NINCS "tovább" mivel nincs semmiféle alapja a kitöréshez szükséges önbizalomnak, így pedig egészen másként kell kezelni a helyzetet mint egy párkapcsolatokat megélt embernek. Jól látszik hogy abszolút nem értitek ezt a helyzetet, halvány gözötök sincsen mi is zajlik le egy emberben ebben a helyzetben. Hát ne is akarjátok igazán tudni azt!

2021. nov. 1. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!