Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért éri meg egy incelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért éri meg egy incelnek kitörni a mamahotelból?

Figyelt kérdés

Egy olyan embernek aki soha egy randiig sem jutott még el életében, tehat a nők meg sem akarják ismerni őt, mi értelme az elvárásokért törnie magát?

Sokan megtehetnék hogy különköltöznek a szülőktől, de ez avval jár hogy egyedül marad az ember egy üres lakásban, mert nő ugye nem jár hozzá.

Úgy mégis mi haszna van a dolognak ha amúgy mindene megvan az embernek, és teljes szabadságban él?

2021. szept. 3. 10:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Azt látsz, amit látni akarsz, a pesszimista/realist/optimista módból te egyértelműen a pesszimistát választod. Miért lenne valaki megbélyegezve, hogy ő márpedig nem járhat jól?
2021. szept. 3. 11:46
 12/33 anonim ***** válasza:
89%

"Beleőrülnék az egyedüllétbe"

Pl. ezt nem értem. Incelségtől, mindentől függetlenül.

2021. szept. 3. 11:46
 13/33 anonim ***** válasza:
6%
muci, ne keverd már az idióta incel vagyok és nem akarok mást csak nyafogni és a pénz miatt lakom otthon dolgot.
2021. szept. 3. 12:42
 14/33 A kérdező kommentje:

13#

Ha egyszer incel is vagyok, és szülőnél is lakom, akkor mit ne keverjek ezen?

Nem állítottam hogy összefügg a kettő, hanem inkább azt hogy egymástól függetlenül kialakuló dolgok, amik végül mégis erősítik egymást

2021. szept. 3. 13:46
 15/33 anonim ***** válasza:
De ha erősítik egymást, akkor ha az egyiken változtatsz, változni fog a másik is?
2021. szept. 3. 13:48
 16/33 A kérdező kommentje:

12#

Mit nem értesz azon hogy egyedüllétbe beleőrülni?

Egy önálló albiban egyedül lakni ahol a kutya nem szól hozzád soha vagy egy rendes házban élni olcsóbban, és van kihez szólni amíg jóanyám él.

Ez a két lehetőségem van

2021. szept. 3. 13:53
 17/33 A kérdező kommentje:

"De ha erősítik egymást, akkor ha az egyiken változtatsz, változni fog a másik is?"

Viszont ha egymástól függetlenül alakul ki mindkét helyzet akkor nem valószínű hogy egyik megváltozasa bármi változast hozna a másikban

Mondom: senkivel aki érdekelt engem nem jutottam el még odáig hogy egyáltalán rákérdezzen erre a körülményre, a kutyát nem érdekli, csak egy újabb elvárás lenne ha megugranam a többi elvárást

De már a külsőmmel elbuktam

2021. szept. 3. 13:58
 18/33 anonim ***** válasza:
Insta cicababa nem is fog leallni veled
2021. szept. 3. 15:14
 19/33 A kérdező kommentje:

Még jó, sosem használtam instát

Az instás cicababákat meg sosem csíptem, nem az én kategóriám

2021. szept. 3. 15:24
 20/33 anonim ***** válasza:

"Mit nem értesz azon hogy egyedüllétbe beleőrülni?"

Nem értem, ez hogy lehet. Életem legszebb időszaka a tavalyi karantén volt, 4 hónapig nem szóltam senkihez, tök egyedül voltam itthon.

2021. szept. 3. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!