Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg egy incelnek kitörni a mamahotelból?
Egy olyan embernek aki soha egy randiig sem jutott még el életében, tehat a nők meg sem akarják ismerni őt, mi értelme az elvárásokért törnie magát?
Sokan megtehetnék hogy különköltöznek a szülőktől, de ez avval jár hogy egyedül marad az ember egy üres lakásban, mert nő ugye nem jár hozzá.
Úgy mégis mi haszna van a dolognak ha amúgy mindene megvan az embernek, és teljes szabadságban él?
"Beleőrülnék az egyedüllétbe"
Pl. ezt nem értem. Incelségtől, mindentől függetlenül.
13#
Ha egyszer incel is vagyok, és szülőnél is lakom, akkor mit ne keverjek ezen?
Nem állítottam hogy összefügg a kettő, hanem inkább azt hogy egymástól függetlenül kialakuló dolgok, amik végül mégis erősítik egymást
12#
Mit nem értesz azon hogy egyedüllétbe beleőrülni?
Egy önálló albiban egyedül lakni ahol a kutya nem szól hozzád soha vagy egy rendes házban élni olcsóbban, és van kihez szólni amíg jóanyám él.
Ez a két lehetőségem van
"De ha erősítik egymást, akkor ha az egyiken változtatsz, változni fog a másik is?"
Viszont ha egymástól függetlenül alakul ki mindkét helyzet akkor nem valószínű hogy egyik megváltozasa bármi változast hozna a másikban
Mondom: senkivel aki érdekelt engem nem jutottam el még odáig hogy egyáltalán rákérdezzen erre a körülményre, a kutyát nem érdekli, csak egy újabb elvárás lenne ha megugranam a többi elvárást
De már a külsőmmel elbuktam
Még jó, sosem használtam instát
Az instás cicababákat meg sosem csíptem, nem az én kategóriám
"Mit nem értesz azon hogy egyedüllétbe beleőrülni?"
Nem értem, ez hogy lehet. Életem legszebb időszaka a tavalyi karantén volt, 4 hónapig nem szóltam senkihez, tök egyedül voltam itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!