Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért éri meg egy incelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért éri meg egy incelnek kitörni a mamahotelból?

Figyelt kérdés

Egy olyan embernek aki soha egy randiig sem jutott még el életében, tehat a nők meg sem akarják ismerni őt, mi értelme az elvárásokért törnie magát?

Sokan megtehetnék hogy különköltöznek a szülőktől, de ez avval jár hogy egyedül marad az ember egy üres lakásban, mert nő ugye nem jár hozzá.

Úgy mégis mi haszna van a dolognak ha amúgy mindene megvan az embernek, és teljes szabadságban él?

2021. szept. 3. 10:14
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

20# beteg vagy szerintem

Talán szociofób nem?

2021. szept. 3. 17:14
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Én incel vagyok és úgy látom, HIBA volt. Sokkal drágább így élni és totál egyedül is vagyok.

Akik szupergazdag és tud fogadni gold digger luxusprostit, annak persze lehet megéri.

2021. szept. 3. 18:16
 23/33 A kérdező kommentje:

Pont ezt láttam előre amikor erről döntöttem én

Nincs ok ami miatt megérné

Nem várható el hogy egy nyanvadt albi miatt majd jöjjenek a csajok, akkor meg minek albi?

Vagy minek külön lakás egyáltalán?

Jól látszik már hogy semmi értelme

2021. szept. 4. 17:10
 24/33 anonim ***** válasza:

Igazából talán annyi, hogy nem kell igazodni másokhoz. Nem kell a napod aszerint szervezni, hogy épp melyik rokon jön látogatóba a szülőkhöz vagy akármi. Ha akarod délig alszol.

A saját kecónak olyan szempontból nem látom értelmét, hogy ha itt veszek kérót mert épp olcsó, a "jövendőbeli barátnő" meg 300km-re lakik és nem akar ide költözni, akkor adtam a sz_rnak egy pofont, új lakást nézni, új hitel stb. Persze persze "add ki a meglévőt albérletbe", de pl. vidéki faluban az sem annyira egyszerű.

2021. szept. 4. 23:08
 25/33 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerűbb, mert egy rokon sem néz tájunkra, addig alszom ameddig akarok. Vendégek már nincsenek nálunk vagy 10 év óta.

Van külön lakásom, ha dugni akarok elmegyek oda.

2021. szept. 5. 10:32
 26/33 A kérdező kommentje:

"Igazából talán annyi, hogy nem kell igazodni másokhoz. Nem kell a napod aszerint szervezni, hogy épp melyik rokon jön látogatóba a szülőkhöz vagy akármi. Ha akarod délig alszol."

Ilyen problémáim nekem abszolút nincsenek. Ha akarnék délig aludhatnék most is, csak a nyugtalanság miatt nem tudok.

A kilátástalanság miatti nyugtalanságot meg nem orvosolja egy külön luk, ahol a szomszédok esetleg sokkal hangosabbak is lehetnek mint itt, ahol inkább a madarakra van csak panasz.

Jövendőbeli barátnőtől pedig én fényévekre vagyok, így erre sem kell gondolnom

2021. szept. 5. 10:39
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek "inceleket" (mármint abban az értelemben, hogy nincs partnerük és nem is volt, pedig szeretnének), akik amúgy teljesértékű életet élnek, jó karrier, fizetés, barátok, utazások, saját lakás, csak a barátnő nem jön össze. Nem mondom hogy ennyi elég a boldogsághoz, de az a közös bennük a netes incelekkel szemben, hogy nem határozzák meg magukat ezzel az egy dologgal, hogy nem szexelnek senkivel, ez csak egy dolog az életükben a sok közül. Ezt javaslom neked is.
2021. okt. 29. 23:29
 28/33 A kérdező kommentje:

"Ismerek "inceleket" (mármint abban az értelemben, hogy nincs partnerük és nem is volt, pedig szeretnének)"

Hát ha ismersz párat, akkor ne csodálkozz azon hogy nem ez alapján határozza meg önmagát.

Az ugyanis a való élet, ahol felesleges és káros ha felvállalod ezt nyíltan.

Amúgy ha nem aszexuálisok, akkor biztos lehetsz benne hogy ez teszi ki a fő problémáját

És nem a kérdésre válaszoltál

2021. okt. 30. 17:26
 29/33 anonim ***** válasza:
Közvetve válaszoltam: ugyanazért "éri" meg elköltözni egy incelnek otthonról, mint egy nem-incelnek. Nem feltétlenül ez a legfontosabb dolog egy emberrel kapcsolatban. Akkor is szabad teljes életet élned, ha a párkapcsolat (még) nem jött össze. Nekem van feleségem, és így is van egy csomó komoly problémám... csak nem hagyom, hogy meghatározzanak.
2021. okt. 31. 20:07
 30/33 A kérdező kommentje:

"Nekem van feleségem, és így is van egy csomó komoly problémám..."

Gőzöd sincs az egészről

Felesleges is magyarázni, hisz mit értenél meg nős emberként abból milyen remény nélküli magányban élni? Vélhetően semmit

Nyilván szabad teljes életet élnem, csak éppen képes nem vagyok így erre

2021. okt. 31. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!