Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha nekem igenis számít a pénz egy férfi esetében?
Nem nevezném tudatosnak, viszont még soha nem tudtam olyanba beleszeretni, aki anyagilag rosszul állt volna. Itt nem luxusra kell gondolni, de például nem tudnám magam olyan emberrel elképzelni, aki még a szüleivel él. Nem kell, hogy legyen saját lakása, de nekem fontos, hogy fenn tudjon tartani egy albérletet. Az is fontos, hogy el tudjunk járni programokra, étterembe, nyaralni, és mindez ne okozzon gondot. Most úgy hangozhat, mintha nagyon nagy elvárásaim lennének, ami miatt én is haragszom magamra. Önmagában a jó anyagi helyzet miatt nem járnék senkivel, viszont a hiánya sajnos nagyon is kiábrándít. Próbálkoztam, de nem éreztem nőnek magam olyankor, amikor az első randin például felezgettünk vagy csak sétálgattunk órákon keresztül. Onnantól kezdve úgy éreztem, hogy nem tart nőnek, nem becsül meg. Szülőkkel élő férfi esetében azt éreztem csak ki akar használni, hogy legyen hol laknia, nem tudtam már rá másképp nézni. Ez nagyon nagy probléma? Nem tartom magam felszínesnek, nem a pénz az elsődleges, de nem tudok úgy hozzáállni, mint sok más nő.
28n
Na csak ide ette a fene a sok pénzéhes magáról sokat képzelő libapásztor lotyót"
Jól beszélsz ! XDDDD
#49.
A lakás ennyi amit leírtál, ez rendben van.
Étterem 2 főre 10 ezer,
Mozi “zabálással” 6 ezer,
de ezeket meg a benzint, meg az utazást nem hiszem, hogy a kérdező úgy gondolta, hogy a végtelenségig a férfi fizesse. :DDDDD
Nagyjából felesben mennének.. szerintem.
Első pár randin szegény férfinek kell fizetnie 1 mozit és máskor egy éttermet… hadd ne sajnáljam már meg.
49: Ha ez igaz lenne, akkor a tanárok fénnyel táplálkoznának. (a kaja 80 és hasonlók)
Tehát a többség bruttó 300 körül jó ha keres, aminek nettója: 199.500 forint
És vannak akik ennél kevesebbet keresnek.
55.
És szerényen-szegényen is él a legtöbbjük, esetleg ilyen-olyan fusizásokkal szereznek egy kis extra pénzt.
Magyarul a kiszemeltednek legyen egy rendezett élete és egy kicsit tudjon saját magára is költeni. Ebben nem tudom mi a hatalmas elvárás.
35F
Egy setalos randi ok Na de mindig mert nincs keret semmire?
O amugy felesben fizetné a programokar, hisz azt irta ferfi helyett nem fizetget
Hu tenyleg milyen penzehes
+ a Szobanövènyhez:
Ha majd a nő Harmony OS alatt , wine-on emulàlva akar Simsezni akkor ő az embere 😆😆
Minden nő álma egy olyan fickó , aki habàr milliomos , de csak csücsül a zs-a szàmlàjàn, és arra lusta hogy őnàlló èletet èljen.
54. Jajaja, a nő "sosem úgy gondolja, hogy a férfi fizessen mindent", ő felesben akar fizetni, aztán valahogy mégis úgy alakul mindig, hogy a közös programokat is mondjuk 80%-ban a férfi fizeti.
Komolyan azzal miért sírhatják tele a világot a nők, hogy néha úgy érzik a férfiak tárgyiasítják a testüket, ezzel ellentétben viszont a férfiak nem mondhatják el a hasonló jellegű panaszukat, hogy néha úgy érzik a nők csak egy pénztárcának nézik őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!