Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha nekem igenis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha nekem igenis számít a pénz egy férfi esetében?

Figyelt kérdés

Nem nevezném tudatosnak, viszont még soha nem tudtam olyanba beleszeretni, aki anyagilag rosszul állt volna. Itt nem luxusra kell gondolni, de például nem tudnám magam olyan emberrel elképzelni, aki még a szüleivel él. Nem kell, hogy legyen saját lakása, de nekem fontos, hogy fenn tudjon tartani egy albérletet. Az is fontos, hogy el tudjunk járni programokra, étterembe, nyaralni, és mindez ne okozzon gondot. Most úgy hangozhat, mintha nagyon nagy elvárásaim lennének, ami miatt én is haragszom magamra. Önmagában a jó anyagi helyzet miatt nem járnék senkivel, viszont a hiánya sajnos nagyon is kiábrándít. Próbálkoztam, de nem éreztem nőnek magam olyankor, amikor az első randin például felezgettünk vagy csak sétálgattunk órákon keresztül. Onnantól kezdve úgy éreztem, hogy nem tart nőnek, nem becsül meg. Szülőkkel élő férfi esetében azt éreztem csak ki akar használni, hogy legyen hol laknia, nem tudtam már rá másképp nézni. Ez nagyon nagy probléma? Nem tartom magam felszínesnek, nem a pénz az elsődleges, de nem tudok úgy hozzáállni, mint sok más nő.

28n

2021. szept. 2. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
15%
nem értek egyes nőket, miután le kölykeznek az után a játszó téren fognak ücsörögni éveket ...
2021. szept. 2. 15:50
 12/78 anonim ***** válasza:
87%
A hölgynek megvannak az erőforrásai a kívánt színvonalú kapcsolathoz, amint írta is. Nem lakást és anyagi támogatást kér.
2021. szept. 2. 15:52
 13/78 anonim ***** válasza:
92%
Neveld te a kölyköt, ülhetsz vele te a játszótéren, ha annyira irigyled ezt:)
2021. szept. 2. 15:52
 14/78 anonim ***** válasza:
8%
Itt vagyok pénzesként. Járunk?
2021. szept. 2. 15:53
 15/78 anonim ***** válasza:
100%
Parasztok vagytok,nem jó értelemben.
2021. szept. 2. 15:54
 16/78 anonim ***** válasza:
88%

" Az is fontos, hogy el tudjunk járni programokra, étterembe, nyaralni, és mindez ne okozzon gondot. "

És ebben mi a gáz? Én sem ismerkednék olyannal, aki a 4 fal között ül egész héten. Igenis tudja ezeket finanszírozni, mert én egy férfi helyett sem fogok fizetni.

2021. szept. 2. 15:54
 17/78 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gaz, te is letettel mar valamit az asztalra siman elvarhatod mastol is
2021. szept. 2. 15:55
 18/78 anonim ***** válasza:
45%
A nonstop parki padon romantikázós hapsi azért elvárná, hogy fizessen neki a nő, úgy is tudna kötődni...
2021. szept. 2. 15:56
 19/78 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek veled. Írod hogy ezt te is mind nyújtani tudod, tehát azelvárásod teljesen reális. Itt akkor lenne a gond szerintem, ha te ezeket nem tudnád nyújtani és csak a másik féltől várnád el. De mivel nem ez a helyzet, semmi probléma ezzel. Csak azok fognak ezen fennakadni, akik nem ütik meg ezt a mércét.
2021. szept. 2. 15:58
 20/78 anonim ***** válasza:
7%
18. Nekem nem kellene fizessen egy nő, de azért néha néha egy boros kólát keverhetnénk amit kifizetek persze és ezzel a férfiasságom is megmarad.
2021. szept. 2. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!