Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Tinderen számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tinderen számít a leírás a pasik esetében? Vagy csak a képeket néztitek leginkább?

Figyelt kérdés

Tinderen számít az ha írok pár sort magamról és az érdeklődési körömről vagy úgyis a képek döntenek?

Lányok,ha ti Tindereztek,akkor az is fontos hogy adjon meg magáról leírást a pasi?

Én nem adtam meg magamról leírást,mivel nem akarok valamilyen sablon szöveget írni.

Manapság a netflix,a barátokkal találkozás,edzés, filmezés már alap dolognak számít mint szabadidős tevékenység.

2021. aug. 1. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Nekem inkább a képek számítanak. A leírás maximum annyiban befolyásol, hogyha pl.túl nagyképűre sikeredett, akkor offolom.
2021. aug. 1. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy se leszel jó tehát ne is regelj oda
2021. aug. 1. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szamit, de csak szelektalasra. marmint ha valaki nagyon gaz dolgokat ir (sok helyesirasi hiba, bena kozhelyek, nagykepu, agressziv duma stb), akkor lehet akarmilyen ko kepe, ki x-elem.

ha kepek alapjan nem tetszik, tokmindegy, mi a leirasa.

kb 100-bol 1 ember van, akinrl kep alapjan nem tudok donteni, es akkor ott szamit a leiras, az rasegit a dontesre.

de ha nem tudsz semmi erdekeset vagy vicceset irni, akkor inkabb ne is irj semmit, feleskeges.

2021. aug. 1. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
én olyat nem is húzok jobbra, akinek nincs bio kitöltve.
2021. aug. 1. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Én is csak azt húzom jobbra, aki írt is valamit magáról.
2021. aug. 2. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Szintén csak olyanokat húzok jobbra, akiknek van biojuk (de azon belül is szelektálok - ha valakinek olyan az írásképe, mint egy 10 évesnek, vagy arrogáns, frusztrált nőgyűlölő szövegeket tol, az biztos, hogy balra megy).
2021. aug. 15. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!