Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha nekem igenis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha nekem igenis számít a pénz egy férfi esetében?

Figyelt kérdés

Nem nevezném tudatosnak, viszont még soha nem tudtam olyanba beleszeretni, aki anyagilag rosszul állt volna. Itt nem luxusra kell gondolni, de például nem tudnám magam olyan emberrel elképzelni, aki még a szüleivel él. Nem kell, hogy legyen saját lakása, de nekem fontos, hogy fenn tudjon tartani egy albérletet. Az is fontos, hogy el tudjunk járni programokra, étterembe, nyaralni, és mindez ne okozzon gondot. Most úgy hangozhat, mintha nagyon nagy elvárásaim lennének, ami miatt én is haragszom magamra. Önmagában a jó anyagi helyzet miatt nem járnék senkivel, viszont a hiánya sajnos nagyon is kiábrándít. Próbálkoztam, de nem éreztem nőnek magam olyankor, amikor az első randin például felezgettünk vagy csak sétálgattunk órákon keresztül. Onnantól kezdve úgy éreztem, hogy nem tart nőnek, nem becsül meg. Szülőkkel élő férfi esetében azt éreztem csak ki akar használni, hogy legyen hol laknia, nem tudtam már rá másképp nézni. Ez nagyon nagy probléma? Nem tartom magam felszínesnek, nem a pénz az elsődleges, de nem tudok úgy hozzáállni, mint sok más nő.

28n

2021. szept. 2. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
67%

És ahhoz mit szólsz, ha valakinek a számláján csücsülnek a milliók, de a szüleivel él, mert nem érzi szükségét saját lakásnak, ahol egyedül kéne élnie.

Rohadtul nem fekete-fehér ez sem, még úgy sem, hogy megértem a motivációidat.

2021. szept. 2. 17:27
 42/78 anonim ***** válasza:
25%

Ha szobanövenyt akár örül , ha férfit akkor kevésbé ...

2021. szept. 2. 17:36
 43/78 anonim ***** válasza:
35%

42.

A kérdés csak az még mindig, hogy fordított nemekkel ez miért elfogadott? Akkor senki nem gúnyolódik meg szobanövényezik.

Ez így elég unfair.

2021. szept. 2. 17:38
 44/78 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, keress hasonló beállítottságú hapsit. Én pl.: anyagilag nyaralhatnék, de soha nem szoktam, mert nem szeretek. Keress olyat, aki hasonló dolgokat szeret és csinál, mint te.
2021. szept. 2. 17:50
 45/78 anonim ***** válasza:
8%

Jól van szobanövény....

Bunkó és alpári nőket ildomos kerülni.

2021. szept. 2. 17:50
 46/78 anonim ***** válasza:
65%

28 évesen honnan van saját lakásod? Lakás nálam pesti igényes kecó minimum, bár én inkább ház párti vagyok. Ezek nem 20-30 milliós tételek, hanem ennek minimum 2, de leginkább 3-szorosa."

Egy 30 éves embernek sincs 20-30 milliós háza ha nem örökölt pénzt, tulajdont , vagy szimplán gazdagok a szülei.. Hazánkban önerőből egy 30 négyzetméteres garzon is nagy szó..

2021. szept. 2. 18:02
 47/78 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező menj rá Chadre
2021. szept. 2. 18:08
 48/78 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amiket elvársz, azt megteheti egy dolgozó ember
2021. szept. 2. 18:09
 49/78 anonim ***** válasza:
59%

de nekem fontos, hogy fenn tudjon tartani egy albérletet. Az is fontos, hogy el tudjunk járni programokra, étterembe, nyaralni, és mindez ne okozzon gondot. "

Ok akkor számoljuk össze : Vidéken egy albi minimum 80 ezer + rezsi

nyáron: +20

télen:+35

eddig csak a lakhatás 110 ezer.

Havi kaja : 80 ezer

tisztálkodási szerek : havi 10 ezer

tehát csak életben maradni és tisztán lenni : 200 ezer

gondolom hétvégente éterem 2 főre amit szintén a férfi fűzetne 10-15 ezer,

moziba zabálni is kell az 10 ezer 2 főre

mozi +éterem hetente egyszer összesen 25 ezer x4= havi 100 ezer

200+100 = 300 ezer

ha van kocsi +50 benzin per hó.

350 ezer + némi vész pénz megint egy 100 -as az már 450 ezer és még nem is utaztatok havi 1xer az megint egy 100 -as .. tehát olyan 400-550 ezres nő vagy kb..

Elég jó szukának kell lenned, hogy megérj ennyi pénzt..

2021. szept. 2. 18:15
 50/78 anonim ***** válasza:
35%
Na csak ide ette a fene a sok pénzéhes magáról sokat képzelő libapásztor lotyót
2021. szept. 2. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!