Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha nekem igenis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha nekem igenis számít a pénz egy férfi esetében?

Figyelt kérdés

Nem nevezném tudatosnak, viszont még soha nem tudtam olyanba beleszeretni, aki anyagilag rosszul állt volna. Itt nem luxusra kell gondolni, de például nem tudnám magam olyan emberrel elképzelni, aki még a szüleivel él. Nem kell, hogy legyen saját lakása, de nekem fontos, hogy fenn tudjon tartani egy albérletet. Az is fontos, hogy el tudjunk járni programokra, étterembe, nyaralni, és mindez ne okozzon gondot. Most úgy hangozhat, mintha nagyon nagy elvárásaim lennének, ami miatt én is haragszom magamra. Önmagában a jó anyagi helyzet miatt nem járnék senkivel, viszont a hiánya sajnos nagyon is kiábrándít. Próbálkoztam, de nem éreztem nőnek magam olyankor, amikor az első randin például felezgettünk vagy csak sétálgattunk órákon keresztül. Onnantól kezdve úgy éreztem, hogy nem tart nőnek, nem becsül meg. Szülőkkel élő férfi esetében azt éreztem csak ki akar használni, hogy legyen hol laknia, nem tudtam már rá másképp nézni. Ez nagyon nagy probléma? Nem tartom magam felszínesnek, nem a pénz az elsődleges, de nem tudok úgy hozzáállni, mint sok más nő.

28n

2021. szept. 2. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
76%
Mit kell ezen úgy fennakadni hogy van saját lakása 28 évesen? Lehet örökölte, vagy a szülei vették neki.
2021. szept. 2. 16:27
 32/78 anonim ***** válasza:
20%

A kérdezőnél az a dícséretes hogy szégyelli magát emiatt.

És csakis emiatt lesz ő rendes lány, mert egyrészt nyílt lapokkal bevallja hogy neki a pénz kell, másrészt önmagának sem tetszik ez az ízlésmód.

Így akik nem kedvelik az ilyet azok el tudják őt kerülni, tisztességes hozzáállás ez

2021. szept. 2. 16:28
 33/78 anonim ***** válasza:
95%
Neki nem a pénz kell. Viszont nem fog se mást finanszírozni, se a padon ücsörögni, mert az ingyen van.
2021. szept. 2. 16:31
 34/78 anonim ***** válasza:
35%
Én nem akadok fel, de ha az anyagi függetlenség, hogy megörököl egy lakást, avagy felvesz 10-20 évnyi hitelt, az szerintem a legtöbbeknek megy, ez nem teljesítmény.
2021. szept. 2. 16:33
 35/78 anonim ***** válasza:
82%
Egy csóró pasi, tényleg nem tudja Nőként kezelni a Nőt, plusz ugye komoly kapcsolat sem lehetne belőle, későbbi gyerekvállas miatt...ráadásul a nyomorgas, fillérezés, hamar megöli a szerelmet
2021. szept. 2. 16:36
 36/78 anonim ***** válasza:
80%

35.

Ha ez így lenne, akkor nagyon hamar elfogynának az emberek, mert a gazdag réteg a legszűkebb - nem csak az országban, hanem globálisan is.

Valahogy mégis összejönnek a szegényebbek (középosztály, átlagos dolgozók, ténylegesen szegényebbek) is, a mélyszegényeknél pedig ritkán látni magányos embereket, bár náluk sokszor már az ész is hiánycikk.

De ha a gyakorikérdések "elvei" dominálnának, akkor csak a nemesi réteg jöhetne össze bárkivel is.

Mázli, hogy a világot nem a gyakorikérdések elvei irányítják.

2021. szept. 2. 16:42
 37/78 anonim ***** válasza:
100%
Suba a subával, guba a gubával. Régi igazság.
2021. szept. 2. 16:43
 38/78 anonim ***** válasza:
25%

36

Középosztály szerintem onnan indul, hogy netto 700000 HUF, két autó a családban, családi ház!

2021. szept. 2. 16:47
 39/78 anonim ***** válasza:
100%

38.

Ez már bőven a felső tízezer, lehet a "körúton belül" nem, de a fővároson kívül igen.

2021. szept. 2. 16:49
 40/78 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező , szerintem igènyes vagy nem anyagias , érthető hogy nem olyan dolgokat szeretnél amit 20 as éveid elején , meg hogy óckodsz a sètàlós olcsó Józskàktól , akivel max a plafont tudnàd nézni otthon
2021. szept. 2. 17:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!