Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha annyira számít a életkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha annyira számít a életkor a nők esetében, és állítolag minél fiatalabb egy nő annál jobb, akkor miért érzem azt, hogy sokkal népszerűbb vagyok a férfiaknál 24-25 évesen, mint az előtt?

Figyelt kérdés
Sokkal több pozitív visszajelzést kapok, és legalább 10 x annyian érdeklődnek mindenféle szempontból...
2020. júl. 19. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert az utóbbi években jobb alakod lett, több önbizalmad, jobban öltözöl, stb. Ezer oka lehet.
2020. júl. 19. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Majd térjünk erre vissza, amikor 35-45 leszel.
2020. júl. 19. 11:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Nyugi 45 évesen nem fogom egy 19 éves lányhoz hasonlítani magam. És nagyon remélem hogy akkor már nem az lesz a legfontosabb hogy mennyire vagyok kelendő, hanem a ki családom :D
2020. júl. 19. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
#3 Ez nem biztos. Ne így legyen, de lehet, hogy a majdani férjed pont egy húsz éves lány miatt fog elhagyni, amikor te negyven leszel.
2020. júl. 19. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert jobban nézel ki mint mondjuk 20 évesen. Egyébként 20-25-30 éves ugyanúgy fiatal tehát. Van aki fiatal korában nagyon jól néz ki aztán már fele annyira se és a fordítottja és jócskán előfordul.
2020. júl. 19. 12:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezeket a phaszságokat ... istenem :)) Ha az akkori férjem olyan értelmi szinten lesz, hogy 45 évesen, egy húsz éves lányért elhagy, hát menjen isten hírével :)) kit érdekel? De azért remélem ,hogy 45 évesen sem nekem, sem neki nem a külsőségek lesznek a legfontosabbak. És ha hasonló gondolkodású férjem lesz, akkor ezzel nem lesz semmi gond ;)
2020. júl. 19. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Most vagy olyan korban amikor már komolyabban veszel egy kapcsolatot,gondolják. 16-19 éves kor a bulizásról,vásárlásról,barátnőkről,vihorászásról szól.
2020. júl. 19. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már befejezted a tanulmányaidat és nem azt látják, hogy ez még tanul, még nincs munkája, nincs keresete...

Ez nagyon sokat számít.

Én 35 éves vagyok, de már nem kezdek olyan nővel aki még tanul.

2020. júl. 19. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az hülyeség, hogy minél fiatalabb, annál jobb. 44 vagyok és az utóbbi 2-3 évben valamiért jobban érdeklem a ffiakat, pedig családos vagyok.
2020. júl. 19. 14:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi van kérdező??? A 24-25 ugyanaz a legtöbb férfi szemében, mint a 20. Ezt nem szó szerint évenként mérik mint ahogy te valamiért gondolod (vagy szándékosan értetlenkedsz?), hogy a 22 éves vonzóbb, mint a 23, stb.

A (15-)18-25 éves csajok a legkívánatosabbak általában és egy nő abban a korában a legvonzóbb egész életében önmagához képest. (De majd erre is jön a kötözködés, hogy nem minden nő. Jó, akkor csak a 95%.)

Ja de mondok még egy nagy titkot nektek: Ha jó nő vagy (szép arc, jó alak), akkor valóban még 40 évesen is sokan akarnak majd dugni veled. De saját magadhoz képest akkor is valszeg 15-25 körül meg még vonzóbb voltál a férfiaknak.

2020. júl. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!