Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene nőknek közepes vagy rossz külsővel rendelkező "egyszerű melósokat" választani párnak?
84%-os. Azt tudtad hogy már csak 83% vagy? 😂
157. Ha olyan emberek járkálnának mint én, egy csodálatos világ köszöntene rá az emberiségre.
Már mondtam találkozzunk! Ne félj, diplomás vagyok, nemzetközileg elismert szakterületen. Sőt, 100 emberből 100 kezet fogna velem.
Az elmeállapotom tökéletes, a beosztásom megköveteli.
Te mit tudsz magadról mondani?
Ja, hogy hang vagy, egoista aki fél hogy felsül. Nem én kerülöm a kását...
161.
Feleslege vitatkozni femcelekkel csak a lepontozáshoz értenek. :)
Ők állítanak valamit amit nem tudnak bizonyítani. Én a saját állításaimat tudom, ők elzárkóznak. Ezek után mi a kérdés? Emberileg meg inkább hagyjuk, azért lepontoznak mert én írom. Nem engem jellemez ez sem. Aztán ők beszélnek magas lóról, meg hogy a rossz külsővel rendelkező egyszerű melós. Ááá, ők nem általánosítanak... Majd amikor feldobom a labdát hogy oké, ha ennyire magabiztosak, találkozzunk! Hohó, ekkor már baj van! Ciki lenne rommá égni, hogy nem egy lepukkant, iskolázatlan melós jelenne meg, hanem ennek éppen az ellenkezője. Vagy az a baj hogy a végtelenségig kiállok az igazam mellett? Hát én ilyen vagyok, ezért is vittem valamire. Vagy irritálja őket hogy nem sírok és panaszkodom jó magyar szokás szerint? Ja, ha problémám van, azt csendben megoldom. Hú de irritáló lehet az is hogy a felesêgem jó nő, mellette jól menedzseli a családot velem egyetemben? Ráadásul még a munkájában is sikeres? Kitaláció? Én nem futok el, bár már megszoktam hogy az emberek döntő többsége hang ember.
Szóval a lepontozgatásaitok amolyan blabla ovis reakciók, magatokat égetitek le önmagatok előtt. Még annyi sincs bennetek, hogy belássátok csak az irigység, az egó és a rosszindulat motivál ilyenkor. Szóval itt morális és emberi magasságokról nincs mit beszélnem veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!