Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éven belül mennyi magányos férfi lesz, ha a nők a tendenciák alapján egyre válogatósabbak lesznek?
"A mosogatás más, azt az ember saját magáért is megteszi, ha nem is szereti."
Itt van a legszebb rész az egészben. A szövegben a központi szereplő az "ÉN", ezzel szemben az enyéimben a "MI" szerepel. Egy párkapcsolatban pedig mint írtam jó esetben nem egyének együttélése, hanem egy pár együttélése történik csak mint mondtam ez kevésszer következik be.
Van egyfajta progresszivitás a gazdaságban, és mivel pörög a piac, nagyok az igények is, a nőké is így.
Majd kipukkad ez a hazugságokra és lopásra épülő lufi egyszer, és akkor mindjart visszaesnek az igények is, de az életszínvonal is persze.
A másik a tarskeresők, főleg a tinder általi problémák, amik meg nem oldódnak egyhamar, de súlyosbodni már nem fog tudni legalább
Régen a nőknek is sokkal fontosabb volt, hogy legyen párjuk.
Manapság már simán elvannak éveket, akár évtizedeket is szingliként, míg nincs meg az"igazi".
Persze itt van a nagy titok. Mert míg a szingli nő akár szexkapcsolatokban, akár járogatásban váltogatja a pasijait, az is szingli.
A férfiak meg legtöbbször vagy tök egyedül, vagy prostikkal vannak. De azt meg titkolni kell, mert mindenki elítéli.
Persze a nők sorozatmonogám életvitelét azt nem, mert ugye most feminizmus van, meg a nők egyenjogúsága stb.
Egy átlag nőnél mondjuk 25 éves korára többen átmennek, mint egy 25 éves pasin.
115# aztán vágja a matekot, meg a matematikai logikát
Azért ehhez kellett ám ész hogy ezt a fantasztikus észrevételt megtegye
Az nem zavar húsom hogy egy férfi dughat 10 másikat is?
"Akkor se jön ki a matek"
Ne is erőlködj drága, ez neked nem igazán megy.
A következtetéseid amiket egymásból vonsz le, amúgy elég hajmeresztőek. Szerintem gondold újra őket! Vagy inkább hagyd a fenébe az egészet!
"...attól, hogy te 2 perc alatt kivered, egy jó szex még mindig legalább egy óra..."
Magam is így tapasztalom köszönöm ezt a csodás megfigyelést!
"Mert akkor a top pasi ezek szerint a putrisori Lakatos Armandó, aki segélyen él, és 25 évesen már 8 helyre (nem) fizet gyerektartást."
Ezt is eltaláltad, zseniális vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!