Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket sért, ha egy számotokra visszataszító külsejű férfi próbálkozik be nálatok?
Maximálisan udvariasan! Úgy értem, hogy kikéritek magatoknak? Hogy merészeli? Rosszul esik, hogy amikor ennyire adtok magatokra, akkor egy "ilyen" mer leszólítani titeket?
Azért kérdezem, mert kaptam ilyen visszajelzést, hogy a rondaságom miatt sértő a közeledésem! Azt mondta egy nő, hogy lealacsonyítom azzal, hogy nem látom a különbséget kettőnk között és lehúzom őt a saját szintemre.
És akkor automatikus az alacsony kövér dohányos nők szintjére jutok? :D
Vicces.
Az aranynemiszervuektol kerdezed? Persze, hogy szerintuk tobbet ernek. Ha Orbantol megkerdezed, melyik part a legjobb, nem hiszem, hogy a DK-t mondja :D
37F incel
Hát figyelj kérdező, nekem sokszor még csak vissza sem köszönnek a nők, képzelem mi lenne, ha udvarlási szándékkal mennék oda hozzájuk... 😂
21F
Persze hogy az én problémám. :D
De nem érzed mennyi nem reális? :D
Bocsika, megy itt az arcoskodás, de igenis fontosabb a belső, hiszen hiába gyönyörű valaki, ha elviselhetetlen.
Az pedig mindenkinek a saját felelőssége, ha elutasít egy olyan valakit külső miatt, akinek értékes a belsője és esélyt sem hagy ennek megismerésére.
#36 gondolom te is a csodás belsője miatt mész oda ismerkedni egy szép nőhöz.
Ha ő is kellemes vizuális élményre vágyik, és ezért elutasít, az mindjárt nincs rendben, ugye?
34: mar miert is kene az utcán visszakoszonnom egy vadidegennek?! nem ismerem, nem erdekel, semmi kozom hozza.
nehanyan itt teljesen alomvilagban eltek es olyan dolgokat kertek szamon idegeneken, amikhez semmi kozotok.
Miért köszönnének vissza, ha nem is ismernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!