Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ennyire visszataszító lennék?
19 éves lány vagyok és egyszerűen olyan, mintha nem is léteznék a férfiak szemében.
Külsőre átlagosnak mondhatom magam, se nem csúnya, se nem instagram modell kinezetű.
Alapvetően nem vagyok az a túlzottan beszédes, vagy kezdeményző típus, mégis próbálkoztam, ismerkedtem, barátok által, interneten, de mintha senkinek nem jönnék be. Igyekszem mindig nyitott és mosolygós lenni, de emiatt már semmi önbizalmam nem maradt.
Létezik, hogy ennyire visszataszító lenne a külsőm? Vagy a személyiségem? Bár igazából egy férfival sem jutottam el soha odáig, hogy pár szónál többet beszélgessünk, szóval nem tudom :/
Mit tehetnék, hogy valaki felfigyeljen rám?
regisztrálj fel tinderre és gyakorold a férfiakkal való társalgást
ne félj, ott lesz érdeklődő bőven
mi kozotok hozza, hogy kiket utasit vissza? irta, hogy o atlagos, azert hadd legyen mar meg a joga, hogy atlagos lanykent egy atlagos pasit akarjon es a 40-es, elhizott, fogatlan szakmunkasokat visszautasitsa. a frusztraltsagotok mar az agyatokra ment, mert irta a kerdezo, h nem nagyon probalkoznak nala, mit nem fogtok fel ezen?!
kerdezo, nem hinnem, h a kulsoddel van a gond, inkabb az a baj, h a te korosztalyodban eleg nehezen tud ervenyesulni, aki nem egy exhibicionista, magamutogato tipus. az van eloterben, arra figyelnek a ferfiak, aki instagramon, tiktokon produkalja magat, pozol, pucsit, jatssza az eszet, kuldozgeti a szelfiket snapchaten stb.
szoval az atlagos, normalis lanyokat nehezebbrn veszik eszre, de valoszinuleg csak nem a megfelelo kornyezetben mozogsz. nem tudom, egyetemista vagy-e mar, de az is lehet, h pl ott bekerulsz egy normalisabb kozegbe es akad egy-ker ertelmes srac, aki nem a magamutogato ribikre gerjed. addigis probalj meg javitani az onbizalmadon es a csendessegeden.
nalatok meg atlag no = palvin barbi..
amugy ez csak a te agyszulemenyed, h egy csomo ferfit visszautasitott..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!