Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek?
Eléggé introvertált, nem szép, mesterszakos egyetemista lány vagyok. Sosem volt "szerencsém" pasik terén, aminek oka szerintem a külsőm és az abból fakadó önbizalomhiányom. Online társkereső appokon próbálkozok, de egyre inkább elmegy a kedvem az egésztől, mert nem vagyok túl sikeres ott sem a férfiak körében. Ha el is jutottam személyes találkozóig, 80%-nak nem jöttem be. Akik folytatni akarták, azok is inkább csak szexet akartak, mást nem.
Mit tanácsoltok?
Hát így könnyű
Csak a helyzet kemény , próbálok meg bedobni dolgokat
Én a helyedben kiírnám ide, hogy "feltűnően csúnya lányként szeretnék értelmes, jóképű, anyagilag önálló férfival hosszútávú párkapcsolatot kialakítani", szerintem percek alatt 30 üzenetet kapnál. És ha látnának rólad fotót, kiderülne, hogy sokkal rosszabbra számítottak, mint amilyen vagy, és csak válogatnod kéne a jelentkezők között.
Nekem voltak barátnőim, akiket másik kimondottan csúnyának tartottak, pl. mert nagy orruk volt, vagy előnytelen arcberendezésük, de én odavoltam a kinézetükért. Szóval itt is, vagy máshol is kifoghatsz olyan férfiakat, akiknek nem átlagos az ízlése.
Igen, 77 -esnek igaza van, neked az a bajod, hogy nem megoldani próbálod a problémát, hanem minél mélyebbre ásni magad, és a gödör aljáról sírni, hogy milyen nehéz lenne onnan kimászni. De ha valaki kötelet dob neked, csak még hangosabban zokogsz, ahelyett, hogy megfognád a végét. Egy idő után már senki nem akar rajtad segíteni, megszokják, hogy ott van jól ismert, zokogó gödör, és elmennek mellette. Neked valójában jól esik, hogy szánnal, vigasztalnak, és te csak legyintesz, mert rajtad úgyse tud senki segíteni, minden javaslatra van borítékolt válaszod, az miért nem jó.
76 voltam.
Vannak túracsoportok, írtad, hogy szeretsz túrázni, én bepróbálkoznék néhànnyal, hátha ott találkozol valakivel.
Esetleg elmehetnél önkénteskedni állatmenhelyre, vagy beléphetnél valami diákszervezetbe, lehetőség szerint olyanba, ahol több szakról/egyetemről vannak diákok.
Én valahol àtèrzem a helyzetet
Szociofób
Introvertàlt.
A világ végétől 30kmre lakik
Barátok nem nagyon vannak neki màr
A huspiacot ( randi appokat nem szereti )
Így olyan helyzetben van , hogy a nyitàst mindenféle neki kellene megtenni , bármilyen új irányba , az meg a fentiek miatt nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!