Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek?
Eléggé introvertált, nem szép, mesterszakos egyetemista lány vagyok. Sosem volt "szerencsém" pasik terén, aminek oka szerintem a külsőm és az abból fakadó önbizalomhiányom. Online társkereső appokon próbálkozok, de egyre inkább elmegy a kedvem az egésztől, mert nem vagyok túl sikeres ott sem a férfiak körében. Ha el is jutottam személyes találkozóig, 80%-nak nem jöttem be. Akik folytatni akarták, azok is inkább csak szexet akartak, mást nem.
Mit tanácsoltok?
Én még a legelején szóltam hozzá, de elképesztő mennyi tanácsot kaptál azóta. A hozzáállásod fog vissza leginkább, minden változtatásra, ötletre, lehetőségre van kifogásod, ami miatt nem akarsz csinálni semmit.
Senki nem mondja hogy könnyű, de kiírtad a kérdést, szeretnél változást, az tettek nélkül nem fog jönni.
Továbbá amit mindenképpen érdemes lenne elengedni:
"Köszi utolsó, legalább te empatikusan állsz felém😅
ma 11:43"
Rögtön ment az önsajnáltatás, mikor megfogalmazták a lehetséges problémákat, igazolva hogy mennyire szereted ezt az áldozati szerepet. Így nem lesz semmi javulás.
Kérdező!
Ne foglalkozz velük
Beszèltèk a régi baràtnőiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!