Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Eléggé introvertált, nem szép, mesterszakos egyetemista lány vagyok. Sosem volt "szerencsém" pasik terén, aminek oka szerintem a külsőm és az abból fakadó önbizalomhiányom. Online társkereső appokon próbálkozok, de egyre inkább elmegy a kedvem az egésztől, mert nem vagyok túl sikeres ott sem a férfiak körében. Ha el is jutottam személyes találkozóig, 80%-nak nem jöttem be. Akik folytatni akarták, azok is inkább csak szexet akartak, mást nem.

Mit tanácsoltok?

2021. júl. 30. 19:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 anonim ***** válasza:
100%

Én még a legelején szóltam hozzá, de elképesztő mennyi tanácsot kaptál azóta. A hozzáállásod fog vissza leginkább, minden változtatásra, ötletre, lehetőségre van kifogásod, ami miatt nem akarsz csinálni semmit.

Senki nem mondja hogy könnyű, de kiírtad a kérdést, szeretnél változást, az tettek nélkül nem fog jönni.

Továbbá amit mindenképpen érdemes lenne elengedni:

"Köszi utolsó, legalább te empatikusan állsz felém😅

ma 11:43"

Rögtön ment az önsajnáltatás, mikor megfogalmazták a lehetséges problémákat, igazolva hogy mennyire szereted ezt az áldozati szerepet. Így nem lesz semmi javulás.

2021. júl. 31. 16:02
 102/105 A kérdező kommentje:
azzal nem érek sokat, ha írkáljátok hogy plasztikáztassak... meg azzal sem, hogy ezt meg azt csináljak magammal
2021. júl. 31. 16:05
 103/105 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező!

Ne foglalkozz velük

Beszèltèk a régi baràtnőiddel?

2021. júl. 31. 16:15
 104/105 A kérdező kommentje:
nem beszéltem még velük, de fogok nekik írni :)
2021. júl. 31. 17:23
 105/105 anonim ***** válasza:
100%
Végülis, elkezdeni odafigyelni a megjelenésedre, előnyösebben, testhez illőbben öltözködni, esetleg szolid smink véletlenül sem segíthet a helyzeteden. Igenis ha változást akarsz vedd a fáradságot, hogy csinálsz ezt meg azt magaddal, és most nem az extrémebb javaslatokra gondolok, mint a plasztikázás. (#95, #98 is én voltam).
2021. júl. 31. 23:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!