Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hol/hogyan ismerkedjek, ha nincs semmilyen társaságom?
A barátaim elmaradoztak mellőlem, mindenki külföldre költözött és/vagy párja, saját családja lett, így nem járok sehová.
A vírus miatt az egyetemet bezárták, a következő félév(ek)ben is 99%-ban online óráim lesznek, nyilván minden egyetemi program is törölve lett.
A hobbijaim egyedül, itthonról végezhető dolgok, gondolom a vírus miatt nagyon lehetőség sem lesz a közeljövőben pl nyelviskolába vagy csoportos edzésekre járni.
Netes ismerkedésnél képtelen vagyok elviselni a sok nyomorékot, aki a szia után már a szexuális szokásaimról faggat.
Sehogy. Tényleg. Tegyél szívességet az embereknek.
Ha a barátaid mind lekoptak, az nem véletlen.
Az egyetemi programok egy része meg lesz tartva és lesznek beülős egyetemi helyek, csak kisebb létszámmal.
A nyelviskolák is nyitva vannak jelenleg, legalábbis felénk, csak kisebb létszámmal. A csoportos edzések is mennek.
Ha a netes ismerkedésnél képtelen vagy elviselni a sok nyomorékot, akkor gondolj arra is, hogy a netre írtál ki egy ilyen panaszkodást.
Mindket ferjemet a neten ismertem meg: ertelmes, helyes, diplomas ferfiak, akiknek ugyanugy szukosek voltak a lehetosegei, mint neked vagy nekem.
Ne zard ki ezt a lehetoseget.
Fasza, hogy mindenki milyen mély elemzést írt rólam egy pár sor alapján.
Mindegy, baxogatásra nem vagyok kíváncsi, nem is kérek több választ. Szívességet teszek nektek, tökéletes férfiaknak és megdöglök inkább egyedül.
En ugy veltem noknek sokkal konyebb ismerkedni 🤔🤔
Most majd kapsz egy 1000uzit h megakarnak ismerni 😆
De kerdes jo 🤔
Szivesen 😆 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!