Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként hol/hogyan ismerkedjek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hol/hogyan ismerkedjek, ha nincs semmilyen társaságom?

Figyelt kérdés

A barátaim elmaradoztak mellőlem, mindenki külföldre költözött és/vagy párja, saját családja lett, így nem járok sehová.

A vírus miatt az egyetemet bezárták, a következő félév(ek)ben is 99%-ban online óráim lesznek, nyilván minden egyetemi program is törölve lett.

A hobbijaim egyedül, itthonról végezhető dolgok, gondolom a vírus miatt nagyon lehetőség sem lesz a közeljövőben pl nyelviskolába vagy csoportos edzésekre járni.

Netes ismerkedésnél képtelen vagyok elviselni a sok nyomorékot, aki a szia után már a szexuális szokásaimról faggat.

2020. szept. 1. 10:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%

Sehogy. Tényleg. Tegyél szívességet az embereknek.

Ha a barátaid mind lekoptak, az nem véletlen.

Az egyetemi programok egy része meg lesz tartva és lesznek beülős egyetemi helyek, csak kisebb létszámmal.

A nyelviskolák is nyitva vannak jelenleg, legalábbis felénk, csak kisebb létszámmal. A csoportos edzések is mennek.

Ha a netes ismerkedésnél képtelen vagy elviselni a sok nyomorékot, akkor gondolj arra is, hogy a netre írtál ki egy ilyen panaszkodást.

2020. szept. 1. 10:05
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
#1 ilyen erősen még nem nyomtam meg zöld gombot, mint amit te kaptál :D pacsi
2020. szept. 1. 10:09
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Járj kiállításokra, érdekkörökbe (modellezés, dalárda, fittnes, kutyasétáltatás, gyalogtúrák csoportosan...). Itt bizonyára valaki megkedvel (valakit megkedvelsz Te), hiszen már van legalább egy közös pont, amit tovább lehet fűzni...
2020. szept. 1. 10:30
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Én teljesen elérzékenyültem ezen a kérdésen. Van egy lány, aki nem tud ismerkedni... nincs lehetősége, mindenki elhagyta. Nő, aki egyedül van, és most kétségbe van esve, mert az ég világon semmilyen téren nincs lehetősége. Ez már tényleg tragédia! Hol élsz a Marson? Csak kérdezem.
2020. szept. 1. 10:34
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

Mindket ferjemet a neten ismertem meg: ertelmes, helyes, diplomas ferfiak, akiknek ugyanugy szukosek voltak a lehetosegei, mint neked vagy nekem.

Ne zard ki ezt a lehetoseget.

2020. szept. 1. 10:38
 6/17 anonim ***** válasza:
19%
Talán nem azokkal kellene szóba állni neten aki egyértelműen dugni akar. Most biztos azt mondod, honnan tudhatnád. De érzed ezt te is, hogy mindig csak a top pasiknak válaszolsz, akinek te csak egy strigula lennél. :)
2020. szept. 1. 11:11
 7/17 A kérdező kommentje:

Fasza, hogy mindenki milyen mély elemzést írt rólam egy pár sor alapján.

Mindegy, baxogatásra nem vagyok kíváncsi, nem is kérek több választ. Szívességet teszek nektek, tökéletes férfiaknak és megdöglök inkább egyedül.

2020. szept. 1. 11:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Frappáns válasz lett a végére! :D :D :D
2020. szept. 1. 11:27
 9/17 anonim ***** válasza:

En ugy veltem noknek sokkal konyebb ismerkedni 🤔🤔

Most majd kapsz egy 1000uzit h megakarnak ismerni 😆

De kerdes jo 🤔

Szivesen 😆 😆

2020. szept. 1. 12:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Na igen, a pasik az összes létező platformon nyomulnak. Irj egy kérdést, mintha nő lennél. 10 privát azonnal érkezik... Annyira gáz!
2020. szept. 1. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!