Hogyan ismerkedjek uj tarsasagokkal is?
Ezek nem barátok és ritka undorító, amit csinálnak. Velem is megtörtént már amúgy hasonló, azóta max laza haveroknak nevezem az illető embereket, akik bármikor pótolhatók.
Nekem amúgy az igazi barátaim az évfolyam többi osztályából vannak, megismerkedtem velük szakkörön, sportkörön stb. De nyári nyelvtanfolyamról és diákmunkáról is vannak kedves ismerőseim. Szórakozóhelyre meg járok ugyan, de onnan még egy db kapcsolat nem alakult ki, party után mindenki szépen hazamegy és elfelejtjük egymást. Szeretek bulizni, de egyáltalán nem jó hely az ismerkedésre, míg mondjuk egy sport (régen lovaztam, sok embert ismertem a lovardából) vagy egy hobbi (rokon srác pl Volkswagen-találkozókra jár rendszeresen és nagyon pöpec közösséget alkotnak) már annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!