Hogyan ismerkedjek, barátkozzak? A gimiben voltak barátnőim, de már nem tartjuk a kapcsolatot. Punnyadok itthon egész nap, csak a suliba megyek el és ez szörnyű!
Kezdjél el járogatni csoportos edzésekre (pl. zumba, spinning, kangoo...), ahol jófej a csapat oda többet is, ilyen helyen általában mindenki barátkozós.
Ha meg srácokkal is barátkozni akarsz, akkor kezd el a kizombát. Pl. ELTE Gólyavárban is vannak néha latin táncos bulik, a 30-hoz közelebb levők többsége inkább salsázik, bachatázik, de a fiatalok már nem vacakolnak, rögtön a kizombával kezdenek, ami az afrikai lazaságot és a tangó szenvedélyét ötvözi.
én is lányokkal jobban kijövök, de ez szerintem is nagyon ritka, hogy barátság kifejlődik...inkább megmarad valami ismerősi szinten, ami akkor egyből a háttérbe is szorul, ha az egyik félnek lesz párja.
igazából senki nem tud segíteni rajtad, te tudod, mi az, ami igazán érdekel.
én meg inkább dolgozok, mert tanulás szempontjából sem volt semmi olyan, ami annyira érdekelt volna, hogy bele is kezdjek. ez szerintem sokkal fontosabb.
hiába írják, hogy járj el sportolni közösségbe, ha mondjuk útálsz sportolni...vagy a könyvtárat szokták még ilyen közhelyesen írkálni válaszba, ugyanez...én valahogy nem tudnék eljárni a könyvtárba "ismerkedni", ha egyébként nem köt le az olvasás...
mondhatnám, hogy örülnék, ha nekem is lenne egy lány barátom, akire számíthatok, de én már felesleges energiapazarlásnak tartom, és nagy valószínűséggel sokan vannak így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!