Normális ha egész nap itthon ülök?
Nincsenek sok haverjaim,talán ezért vagyok egész nap itthon..suliba osztálytársak se jófejek.Nem ez az osztály akit én elképzeltem.Nem bírom őket...
Most is mit megadnék azért hogy elmenjek valakivel sétálni beszélgetni stb..de hát nem lehet ugye.
De konkrétan annyira rossz hogy már askon nézem milyen jó egyes embereknek...
Komolyan,mit csináljak?Annyira rossz
15/f
Hááát..,.szerintem .....akkkor..szivas..De akkkor azis lehet hogy nem mindenki massal vana baj hanem veled..vagy nem?..
Nentom nekem 1 haverom legalabb mindig akadt...ha nincs mit csinalj...gepezz...vagy csinalj programot...igyal....bulizz...ijesmi
Barátkozz neten, kezdj el sportolni és ott is szerezhetsz barátokat (pl én elkezdtem kézizni és velük nagyon jóba lettem), az osztályodban egy ember sincs? Aki ugyanúgy magányos és nincs annyira a magban, vagy akivel a legjobban kijössz azt is elhívhatod, akár lányokat is, előző sulidból is írhatsz valakire, és kihívhatod stb rengeteg lehetőség van.
Addig menj el egyedül, az is jobb mint otthon ülni, fel a fejjel :D
Hat,igazabol osztalytarsaimmal szoktam beszelgetni,hogy mizu stb.
nem hiszem h velem van a baj..Szerintem persze..
Szivesen sportolnek,de tenyleg.De volt egy szivmutettem (osszevartak egy 8mm-es lyukat)
Egyebkent,neha tenyleg jobb egyedul menni.Azon gondolkozok hogy este fele elmegyek futni!
Csak khm szivem..bar ez annyira nem komoly.
Sot,esetleg egyeduk setalni.Bar az mar gaz nem?:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!