Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan ismerkedjek lányokkal?

Hogyan ismerkedjek lányokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a nagy helyzet, hogy mér abban a korban vagyok, amikor már a lányok is érdekelnek. Ezzel csak annyi a bajom, hogy nincs lány ismerősöm, akivel néha tudnék beszélni. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan ismerkedjek lányokkal? Hogy kezdeményezzek beszélgetést velük? Attól félek, hogy hamar kifogyok a témákból és akkor nem fogja élvezni a társaságomat. Nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Eddigi néhány próbálkozásom kudarcba fulladt :( Jó lenne egy kis segítség :D Igazából belegyúrok ebbe még egy második a kérést is. Vonzanak a lányok, de érzem, hogy van bennem egy tudat alatti "stop", így mindig csak nézem őket és ennyi. Néha beszélgetnék velük, csak úgy érzem, hogy semmibe vennének. Nem tudom miért van ez. A külsőmről annyit, hogy ápolom magamat. Vagyis, járok fodrászhoz, próbálok fiatalos ruhákban járni (nem ezekbe a páva ruhákba, ami új jól néz ki és ízléses)ráadásul néha fújok magamra, mert azt hallottam a lányok szeretik a férfias illatokat :D Ami még lényeges lehet, barátságosnak tartanak, mivel a fiúkkal hamar kijövök, és eléggé jól tudok szerepelni, na de ezek a lányok......

16 éves fiú

2018. jan. 6. 23:44
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy budapesti lányokkal "próbálkoztam" beszélgetni. Ezt csak azért írom, mivel azt hallottam, hogy a budapestiek sokkal másabbak. Nem tudom ez mennyire igaz.
2018. jan. 6. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:
96%

Hát pedig már nincs mint, hogy próbálkozol, aztán fejlődik a dolog. Mint mikor járni tanultál, talán az se ment elsőre, sőt még mikor már nagy rutinnal rendelkeztél pár évesen akkor is eltaknyoltál talán, de mostanra gondolom már meg se kottyan a sétálás.

Én a saját magam tapasztalatából amit csak és kizárólag magamon vettem észre az annyi, hogy minél inkább jól vagyok magamban mintha azt a lányok kiszagolnák és elakarnák rontani azzal, hogy kedvesek lesznek, és olyan ismerkedős hangulatot árasztanak felém, hogy csak azért se magamban legyek jól, hanem fordítsak figyelmet rájuk. Ezt ha gondolod kipróbálhatod, de 16 évesen nem egyszerű szerintem, hogy felfüggeszd a gondolataid a lányok irányába. 28 vagyok csak finoman megjegyzem.

A nő erőt kíván, kötőjel figyelmet, mert ezekben szenved hiányt. Légy erős, céltudatos, értelmes és maguktól dőlnek. Az erő nem fizikai, a céltudat nem pénz/vagyon, az értelem nem feltétlenül intelligencia. Erő mint lelki tartás, célod lehet önmagad kifürkészése, az értelem pedig, hogy te miként hozod együvé az általad tapasztalt valóságot azzal ami gondolatokat meg tudsz fogalmazni annak kapcsán.

De mindegy is miket írok. Nyomd a süket dumát, ha üres csendbe is vágna a beszélgetés, a lányoknak mindegy, csak legyen kitöltve a fejük valami szöveggel. Nyilván értelme is lesz annak amit beszélsz, de ne félj attól, hogy hülyeséget beszélsz. Fel se fog tűnni nekik, mert ki kell mondjam a legnagyobb részük tök hülye, amivel nincs baj, sőt, inkább legyen buta mint mindenbe belekötő idegbaj.

2018. jan. 7. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!