Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy, és milyen társaságokban ismerkedjek? 15/L
Nem vagyok egy ronda csaj, nagyjából elfogadom magam. Kicsit magányosnak érzem magam, mert a környezetemben mindenkinek van valakije, csak én vagyok magányos.
Nagyon szeretnék egy fiút. Persze nem így csettintésre, hogy jöhet bárki, vannak elvárásaim természetesen. Legjobb barátaim nincsenek a környékemen, csak messzebb, mert a két legjobb barátom elköltözött, és nem vagyok valami nagy társasági, ismerkedős ember... De ezen változtatni szeretnék. Hol lehet ismerkedni korombeli fiúkkal? Nem főként kapcsolat céljából. Bulikban voltam, de itt csak a perverz 25 feletti pasik találtak meg, és így én nem nagyon szeretek ismerkedni, mert a "célt" az első pillanattól tudom. Nagyon vágyom egy kis törődésre, figyelemre, szeretetre, és én is ezt meg szeretném adni valakinek. Hogy kezdjek neki? Vagy olyan fiút ne is keressek, aki nem csak a szexre megy? Segítsetek, el vagyok keseredve...
Vagy mondjuk pont ott lakik ahol te és korban is illik hozzád.
Nálam volt rá példa, igaz mi csak beszélgettünk egy jót. És nem is társkeresés céljából beszéltünk. Csak úgy:)
Suliban?Utcán,ha vki megnéz,esetleg egy mosolyt megejthetsz,hátha...
Vagy neten,de tényleg 99% ,h 200 km-re lakik,akit megkedvelsz,legalábbis nálam így volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!