Költözzek el? Itt már sose lesz életem? Sose lesz a környéken társaságom? Marad a távkapcsolat az emberekkel? Csak neten ismerkedjek lányokkal? És utazzak állandóan?
Ne legyél már ilyen érzékeny (fiú létedre)
Meg ne akarj mindent egyszerre
Én azt nem értem, hogy honnan veszed azt, hogy nem akarnak elfogadni? Mondták? Vagy csak te beképzeled magadnak? Ugyanis a szövegben mindenhol azt írod, hogy "attól félsz, hogy a környéken mindenki megítél".
Túl sokat foglalkozol azzal szerintem, hogy ki mit gondol rólad. Tudom, hogy miről beszélsz. Volt velem is olyan, hogy azt hittem, mindenki összeesküdött ellenem, ezeken azonban túl lehet emelkedni.
Az is kérdés, hogy tényleg ennyire szeretethiányos lennél? A szüleid pl. nem szeretnek, hogy ennyire akarsz valakit szeretni? És az is kérdés, hogy dédelgetni, szeretni, avagy birtokolni akarsz-e egy lányt? A leírásodból én úgy értelmezem, hogy az a lány, akit te szeretni akarsz szenvedélyes szereteteddel, a pokol tűzén fog elhamvadni.
Én azt javaslom, hogy ne törődj másokkal, hanem ezt a rengeteg energiát, amit önsajnálatra pazarolsz, fektesd inkább az életed jobbításába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!