Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hol/hogyan ismerkedjek, ha nincs semmilyen társaságom?
A barátaim elmaradoztak mellőlem, mindenki külföldre költözött és/vagy párja, saját családja lett, így nem járok sehová.
A vírus miatt az egyetemet bezárták, a következő félév(ek)ben is 99%-ban online óráim lesznek, nyilván minden egyetemi program is törölve lett.
A hobbijaim egyedül, itthonról végezhető dolgok, gondolom a vírus miatt nagyon lehetőség sem lesz a közeljövőben pl nyelviskolába vagy csoportos edzésekre járni.
Netes ismerkedésnél képtelen vagyok elviselni a sok nyomorékot, aki a szia után már a szexuális szokásaimról faggat.
10-esnek igaza van. néha szánalmas.
Én például amikor valamit szeretnék megtudni megkérdezni (nem párkapcsolati téma) és odaírom valahová, hogy ../N
Azonnal jönnek a segítő válaszok. Ha nincs ott hogy nő vagy férfi, akkor a 2. v 3. válaszoló tuti megkérdezi, hogy nő vagy férfi vagyok, és mondom ez legyen mondjuk olyan kérdés h film címet keresek akár....
Ha ott van h ../F akkor csoda ha 1 válasz jön.
Pont ugyanott, ahol a magányos férfiak! Bárhol.
Keresel új hobbit, új elfoglaltságot, új társaságot (nem barátokat, párt, csak haverokat).
Nőként annyival jobb helyzetben vagy, mint a magányos férfiak, hogy egy új társaság általában sokkal befogadóbb a csajokkal, a srácok rögtön elhívják, pesztrálják. Persze, nyivlán mind nyomulásból csinálja, de ha nem adod magad rögtön, akkor szépen bekerülsz a társaságba, és tudsz normálisan ismerkedni.
Nekem férfiként simán eltart 1 évig is, mire a társaság tagja leszek, az új csajokat 2 hét után már programokra hívják. Aki okos, az meg is ragad, legyen szó hobbiról, sportról, munkahelyről.
Itt?
Sortolás, utazás, könyvtár, képzés közben is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!