Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/Hogyan ismerkedjek, ha félénk és visszahúzódó vagyok és hasonló fiút is keresek?
Jokerdes en meg ilyen lanyokat keresek.
Bar ha nem is bulizni de kimozdulni, pl utazni/turazni azert szeressen :D
Nehéz kérdés, én lányban keresgélek ilyet, sajna nem sok sikerrel...
Felszínes, komolytalan, kivagyi emberből, na abból bezzeg dömping van! És miért? Mert a lőtéri kutyának se kellenek...
Megy az általánosítás ezerrel. :D Jézusom... azért egy egyetemistából többet szoktam kinézni.
Én is szeretek olvasni, "kockulni", sorozatokat, filmeket nézni ésatöbbi, még is eljárok bulizni néhanapján és nem vetem meg az alkoholt se. És figyelj...van hogy bunkó és hangos vagyok, néha meg se merek szólalni és vannak időszakok amikor bezárkózok a saját kis világomba, napokig még facebookra se megyek fel. Előítéletmentesen elbeszélgetek, elvagyok a "nagyszájú beképzeltek"kel meg a "nyomi stréberek"kel is egyaránt. Minden ember más, kár skatulyákba zárni őket. De csak akkor fogsz erre rájönni ha jobban megismered őket. Tudod egy emberi lény elég összetett és bonyolult jelenség, és elárulom sokszor sokkal több és akár sokkal sokkal másabb, más milyenebb mint amilyennek elsőre vagy akár egyáltalán látszik. Szerintem a felszínes címkét akar rád is aggaszthatnánk... de mivel nem ismerlek nem teszem. :) Érted.
Ne vedd magadra, csak már régóta unom az ilyen jellegű kérdéseket és gondolkodást. :D
Azt még elárulom, hogy introvertáltként rengeteget tanultam egy pár extrovertálttól. :) És sokszor úgy érzem velük jobb, mert kiegészítjük egymást. Légy nyitott az emberekre.
Amikor én abban a tudatban éltem, hogy mindenki aki más mint én, (extrovertált) az bunkó, beképzelt, felszínes, ostoba stb. akkor iszonyat magányos voltam. Megérte? Nem. Én voltam ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!