Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek?
Eléggé introvertált, nem szép, mesterszakos egyetemista lány vagyok. Sosem volt "szerencsém" pasik terén, aminek oka szerintem a külsőm és az abból fakadó önbizalomhiányom. Online társkereső appokon próbálkozok, de egyre inkább elmegy a kedvem az egésztől, mert nem vagyok túl sikeres ott sem a férfiak körében. Ha el is jutottam személyes találkozóig, 80%-nak nem jöttem be. Akik folytatni akarták, azok is inkább csak szexet akartak, mást nem.
Mit tanácsoltok?
Azért mert te csúnyának látod magad, más szemében lehetsz egy igazi angyal. Inkább élőben ismerkedj, pl.: menj el egy parkba vagy egy kávézóba. Ha látják, hogy egyedül vagy akkor valszeg egy pasi odafog menni hozzád ismerkedni. Aztán a többi jön magától. Vagy pl.: az egyetemen nincsenek fiúk? Ott is lehet ismerkedni, nem fognak felfalni. Bár én a helyedben a tanulmányaimra koncentrálnák, az legyen az elsődleges szempont. A szerelem elvileg akkor jön, amikor a legkevésbé várják az emberek.
Sok sikert!:)
Az introvertáltság nem azt jelenti hogy elzárkózol teljesen, ettől még nyugodtan élhetsz társasági életet. Nem a bulizás fog vonzani, hanem a nyugisabb programok, olyanokat kell keresni akiket szintén ez érdekel.
Nem írtál hobbikról, ahol leginkább tudnál ismerkedni, társaságokhoz csatlakozni, barátkozni/barátnőket szerezni - érdemes összeszedni milyen érdeklődési köreid vannak és hogyan tudnád őket űzni.
A netes társkeresést dobnám a helyedben, csak még jobban szétroncsolja az önbizalmad.
Ah, ezzel mindig bajom volt, hogy programot találjak :D
Nincs olyan hobbim sem sajnos, ami csoportosan űzhető lenne.
Hát így is főként az járult hozzá az önbizalomhiányhoz, csak sajnos más kiutat nem látok…
Nem járok kozmetikushoz.
Plasztikai sebészhez meg főleg nem… :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!