Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Eléggé introvertált, nem szép, mesterszakos egyetemista lány vagyok. Sosem volt "szerencsém" pasik terén, aminek oka szerintem a külsőm és az abból fakadó önbizalomhiányom. Online társkereső appokon próbálkozok, de egyre inkább elmegy a kedvem az egésztől, mert nem vagyok túl sikeres ott sem a férfiak körében. Ha el is jutottam személyes találkozóig, 80%-nak nem jöttem be. Akik folytatni akarták, azok is inkább csak szexet akartak, mást nem.

Mit tanácsoltok?

2021. júl. 30. 19:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
50%

Na 🙂

Megèrte az a sok hozzàszólàs

Nincs mit vesztened

2021. júl. 31. 13:16
 92/105 A kérdező kommentje:
így van, köszönöm :)
2021. júl. 31. 13:17
 93/105 anonim ***** válasza:
82%
Ezen csak te magad tudsz segíteni. Ritka az olyan csúnya nő, akin ne lehetne akár csak egy kicsit segíteni. Vágass új frizurát, festesd be, sminkelj, menj el színtanácsadásra, vegyél új ruhákat. Ha lesz önbizalmad, szívesebben mész majd emberek közé. Emellett ajánlom Csernus könyveit. Nem simogatják a lelked, hanem pofán csapnak, ez kéne neked. És lépj be a Titkos tanácsok egy férfitól nevű facebook csoportba, nagy szükséged lenne rá, sok hozzáférés hasonló nő van ott.
2021. júl. 31. 13:20
 94/105 A kérdező kommentje:
Nem festetem be, mert természetes szőke vagyok, és sosem lesz utána ugyanolyan a hajam... a ruhákban igyekszem, próbálok nagyon nőiesen öltözködni. Wow, komolyan van ilyen csoport? Be fogok lépni, köszönöm!
2021. júl. 31. 13:23
 95/105 anonim ***** válasza:
100%

Értem én hogy nehéz, de az, hogy 94 (enyémmel együtt ebben a pillanatban 95) hozzászólásból a sajátaidat leszámítva mindre volt valami magyarázatod, ami téged támaszt alá... Az nem semmi. Én is amondó vagyok, hogy kicsit elkényelmesedtél az áldozat-szerepben és inkább megmagyarázol mindent, csak hogy ne kelljen cselekedni.

Ami pedig a szépségedet illeti, a tesód az ellentéted, tehát jóképű, kedvelt személyiség. Tekintve, hogy a rokonod, biztosan benned is van abból a szépségből, tehát kizárt, hogy annyira rút legyél, ahogyan azt te beállítod. Szimplán megint csak valami kifogás ismét. Ha most tényleg nem is vagy olyan szép, 10001%, hogy kis idő/energiaráfordítással rendbe lehetne hozni a kinézetedet.

Egyszerűen csak a megoldásokat kéne keresned az állandó magyarázkodás helyett.

2021. júl. 31. 13:44
 96/105 A kérdező kommentje:
De nem találok egyedül megoldást.. pont ebben kérnék segítséget
2021. júl. 31. 13:46
 97/105 anonim ***** válasza:
76%
Én ismertem ilyen lányt , azért is próbáltam annyira segíteni, mert tudom , hogy a gyakorlatban előfordulhat hogy elszigetelődik valaki mert szarok mindig a lapok
2021. júl. 31. 13:49
 98/105 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ötletet írtak, mindre volt valami magyarázatod. Én kérek elnézést, hogy nincs több ötletem (#95 voltam).
2021. júl. 31. 13:54
 99/105 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes h megoldást nem találsz egyedül de kifogás, magyarázat, miért nem lehetséges na az remekül megy egyedül is. Mi lehet ennek az oka? Talán mégsem akarod megoldani? 🤔
2021. júl. 31. 14:39
 100/105 A kérdező kommentje:
Olyan könnyen irkáljátok ezeket a mondatokat, de ha ennyire könnyen menne a helyzetem megoldása, akkor nem itt kérnék segítséget, hanem próbálnám magamtól megoldani.
2021. júl. 31. 14:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!