Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki mit szól ahhoz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szól ahhoz, hogy a tinderen...?

Figyelt kérdés
túl szép, túl jó mindenki? A badoon borzalmas a felhozatal? Én nem vagyok sem túl szép, sem túl jó, de borzalmas sem vagyok. Most mit csináljak?

2021. júl. 29. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
Hát vagy én vagy apám vágnánk ki a házból az ilyet, mint macskát sz.rni :D Rádásul itt vidéken van vasvilla, fejsze, meg miegymás, szóval gondolja meg aki ide merészkedik kis sugarboyként .
2021. júl. 30. 15:09
 72/81 A kérdező kommentje:

Anyukád úgy szórakozik másokkal, hogy férjnél van? Érdekes.

Sugarboy. :))

2021. júl. 30. 15:13
 73/81 anonim ***** válasza:

Szép .

Anyud a faterod mellet badoozik.

szerszàmok:

Ezek szerint a ficsúr pàlyàzhat a csalàd föld felère is 😆😆

2021. júl. 30. 15:14
 74/81 anonim ***** válasza:

68.

Akkor próbáld meg bikini nélkül.

2021. júl. 30. 15:31
 75/81 anonim ***** válasza:

Amúgy tök normálisnak tűnsz, én nem értem mit nyűglődsz itt. Mondjuk ha 40 felett vagy, akkor a dolog kezd gáz lenni, a korodbeli férfiak kezdenek már lerobbanni és amúgy is a normálisabbja már családos ember.

A tinder pedig ahogy írod, nem a valóságot mutatja. Mindenki túl szép. Ami tinderen átlag pasinak tűnik, az a valóságban ha nem is fotómodell, de bőven átlag feletti. A rondákat pedig egyszerűen nem mutatja a program! Ők tinderen nem azért nem léteznek, mert nem regisztrálnak oda, hanem mert a program láthatatlanná teszi őket.

2021. aug. 2. 17:03
 76/81 A kérdező kommentje:

Köszi. Igen, valaki elmagyarázta, hogy ilyen álprofilok vannak fent. Az első jópár találat ilyen. Ezek a tipikus nagyon jóképű férfiak. Aztán már lehet látni normálisakat is. Ők meg furák, napszemüvegben meg hasonló marhaságok. (Autóban, autó mellett, autó alatt, tengerparton, tengerben, lóháton, stb.)

Azt nem gondoltam, hogy a rondákat nem mutatja, de lehet, hogy így van.

Mindegy is már, mert lejöttem.

2021. aug. 2. 17:10
 77/81 anonim ***** válasza:
Badoon jellemzően max. nyolc általánost végzett, kisgyerekes anyukák vannak fenn, Tinderen pedig egyetemista és/vagy diplomás, értelmiségi nők, nyilván van különbség felhozatal terén. A férfiakat nem látom ezeken az oldalakon, gyanítom, náluk is hasonló a kontraszt.
2021. aug. 2. 17:25
 78/81 A kérdező kommentje:
Huh, megint megpróbálkoztam. És naaaaagy hülyeséget csináltam. Végre tetszett valaki és továbbmentem (balra húztam). Mennyi idő múlva jön vajon fel ismét? *fogom a fejem szomorú szmájli*
2021. aug. 5. 16:36
 79/81 anonim ***** válasza:

Tehát kb. mindenkit balra húzol? Ez elég gáz. Amúgy van egy visszatekerés funkció, csak természetesen fizetni kell érte... De gondolom ennyit már nem ér meg a "boldogságod".

Van még egy megfontolás. Ugyebár az ilyen társkeresőkön adatlapok vannak, ahol mindenki igyekszik magáról a legjobb képet festeni, ami gyakran köszönőviszonyban sincs a valósággal. Tinderen ez leginkább a fotók formájában nyilvánul meg. Na most, aki nem úgy néz ki a képen, mint egy modell, mert nem az Instagram körül forog az élete, vagy nincs hobbifotós ismerőse, az hogy a rákba rakjon fel fotómodell minőségű képeket? Vagy ha nem a fotómodell minőséget keresed, hanem van egy egyedi, sajátos igényed, akkor vajon van-e összefüggés a te sajátos igényed és aközött, hogy az illető milyen ember a valóságban? Szerintem nem sok.

Ezzel azt akarom kifejezni, hogy azért többnyire tinderen is valódi emberek vannak (noha jó részük nem társat keres, vagy csak egyéjszakás kalandokban érdekelt), olyanok, akik a környezetedben is megfordulnak. Statisztikailag valószínű, ha néhányuknak esélyt adnál egy találkozóra, akkor egyikükkel épp úgy megtalálnád a közös hangot, ahogy az a való életben is elő szokott fordulni.

Csak próbáld meglátni a profil mögött az EMBERT!

2021. aug. 6. 06:55
 80/81 A kérdező kommentje:

79

Rosszul írtam, nem voltam magamnál. :) Superlike-ot kaptam valakitől, feltehetőleg tőle, mert a tinder nagy kegyesen megengedte, hogy egyetlen másodperc erejéig lássam. És mivel már a superlike előtt láttam és szimpinek találtam akkor is, ezért megjegyeztem. A superlike után persze megint mutatta a rendszer. És akkor kicsit gyors voltam és NEM húztam balra, hanem valószínű rákattintottam a képernyőre, erre balra ment.

Nagyon sok pénzt költöttem már társkeresőkre, nincs kedvem többet költeni.

Megjegyzem: EGYÁLTALÁN nem az esetem, mindössze szimpatikusnak találtam.

Nyilván nem vagyok tök hülye, tudom, hogy senki nem úgy néz ki, de én nem fogok írni olyannak, akinek napszemcsis képe van fent (nem látni a szemét), márpedig a társkereső férfiak cirka 60 százalékának olyan a képe. Nem fogok írni olyannak, akinek teljesen más prioritásai vannak, mint nekem (címkék). Nem fogok írni olyannak, aki egyáltalán nem tetszik, bocsánat.

*írni helyett lájkolni

2021. aug. 6. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!