Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki mit szól ahhoz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szól ahhoz, hogy a tinderen...?

Figyelt kérdés
túl szép, túl jó mindenki? A badoon borzalmas a felhozatal? Én nem vagyok sem túl szép, sem túl jó, de borzalmas sem vagyok. Most mit csináljak?

2021. júl. 29. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
100%

Az atlag

Tinder - luxusbuxus, penzleso es kolto, travel addikt alkesz rudtancos, de lattam mar arctetkos not is

Badoo - eleg gaz. Jonnek mennek az emberek, kevessel lehet ertelmesen beszelni, kicsit alja es a tobbseg me tok depi es toxikus

Facebook tarskereso - normlisabb lenne, de baromi lassu folyamat. Ha dumalsz is valakivel, szimplan nem hasznalja az appot es all a beszelgetes, akar hetekig

2021. júl. 30. 08:55
 22/81 A kérdező kommentje:

20

Nőtől nem kérdezzük meg a korát, ugyi.

2021. júl. 30. 09:18
 23/81 A kérdező kommentje:

21

De a fb társkeresőt hogy kell elképzelni? Nekem teljesen zárt a profilom, nincs fent képem. Ismerősöm kb. 4 darab.

Milyen lenne már, ha az exemet ajánlaná. :)) És akit nekem ajánl, az látja, hogy én ki vagyok, stb.?

2021. júl. 30. 09:19
 24/81 anonim ***** válasza:
Hát nem mindegy, hogy egy harminc éves valakinek adsz tanácsot, vagy egy negyevenes gyerekes nőnek. Mások az igények a női úgy mint a férfi oldalon.
2021. júl. 30. 09:21
 25/81 A kérdező kommentje:

17, 18

Hogy keressek rá? Nekem tetsző átlagos férfi? :))

Tegnap pl. üldögéltem egy barátnőmnél, láttunk egy munkásembert, kiderült, hogy két nyelven beszél, zongorázik. (Persze kérdéses, hogy hogyan.) De enélkül is nagyon tetszett. Alacsonyabb nálam (olyan 170 cm körüli), gyönyörű kék szemek, 55m év körüli. Ősz.

Jött a barátnőm szomszédasszonya, barátnőm mondja neki, hogy itt van a X. Szomszédasszony: "jaaaaa, az a jóképű?".

Szóval 55 éves, átlag ffi magasság alatti magasságú, ősz férfi.

2021. júl. 30. 09:23
 26/81 A kérdező kommentje:
*55 év körüli (méter nélkül)
2021. júl. 30. 09:24
 27/81 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, a barátnőm férje is tetszik, ő olyan 60 körüli, 165 cm magasságú munkásember, ragyogó kék szemek itt is. Csináljak egy lesifotót? :)
2021. júl. 30. 09:25
 28/81 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, nekem a jóval fiatalabb, 180 cm körüli (én is annyi vagyok), nem ősz, nagyon dús hajú férfiak tetszenek. Az intelligencia, értelem, jószándék, tapasztalat, ügyesség, nem-szívbajosság, élettapasztalat hogyan jönnek át a neten?
2021. júl. 30. 09:28
 29/81 A kérdező kommentje:

Amúgy lejöttem a tinder-ről. Ez a legaljának a legalja. Ott az a szörnyű nyomás, hogy újabb és újabb képek (emberek) várnak és ha egyszer nem döntöttél jól, hogy igen vagy nem, akkor már lehet, hogy többé nem látod. De hiszen mindegy is, hiszen ott van a sok, sok, sok, rengeteg új és más.

Köpni tudnék.

A lóvásár jobb lehet.

2021. júl. 30. 09:31
 30/81 anonim ***** válasza:

180 cm az modell alkat.

De férfinál is átlag feletti

Nem való mindenkinek a húspiac , oda gyomor kell 🤢

2021. júl. 30. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!