Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit szól ahhoz, hogy a tinderen...?
Az atlag
Tinder - luxusbuxus, penzleso es kolto, travel addikt alkesz rudtancos, de lattam mar arctetkos not is
Badoo - eleg gaz. Jonnek mennek az emberek, kevessel lehet ertelmesen beszelni, kicsit alja es a tobbseg me tok depi es toxikus
Facebook tarskereso - normlisabb lenne, de baromi lassu folyamat. Ha dumalsz is valakivel, szimplan nem hasznalja az appot es all a beszelgetes, akar hetekig
20
Nőtől nem kérdezzük meg a korát, ugyi.
21
De a fb társkeresőt hogy kell elképzelni? Nekem teljesen zárt a profilom, nincs fent képem. Ismerősöm kb. 4 darab.
Milyen lenne már, ha az exemet ajánlaná. :)) És akit nekem ajánl, az látja, hogy én ki vagyok, stb.?
17, 18
Hogy keressek rá? Nekem tetsző átlagos férfi? :))
Tegnap pl. üldögéltem egy barátnőmnél, láttunk egy munkásembert, kiderült, hogy két nyelven beszél, zongorázik. (Persze kérdéses, hogy hogyan.) De enélkül is nagyon tetszett. Alacsonyabb nálam (olyan 170 cm körüli), gyönyörű kék szemek, 55m év körüli. Ősz.
Jött a barátnőm szomszédasszonya, barátnőm mondja neki, hogy itt van a X. Szomszédasszony: "jaaaaa, az a jóképű?".
Szóval 55 éves, átlag ffi magasság alatti magasságú, ősz férfi.
Amúgy lejöttem a tinder-ről. Ez a legaljának a legalja. Ott az a szörnyű nyomás, hogy újabb és újabb képek (emberek) várnak és ha egyszer nem döntöttél jól, hogy igen vagy nem, akkor már lehet, hogy többé nem látod. De hiszen mindegy is, hiszen ott van a sok, sok, sok, rengeteg új és más.
Köpni tudnék.
A lóvásár jobb lehet.
180 cm az modell alkat.
De férfinál is átlag feletti
Nem való mindenkinek a húspiac , oda gyomor kell 🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!