Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit szól ahhoz, hogy a tinderen...?
Figyelt kérdés
túl szép, túl jó mindenki? A badoon borzalmas a felhozatal? Én nem vagyok sem túl szép, sem túl jó, de borzalmas sem vagyok. Most mit csináljak?2021. júl. 29. 18:33
1/81 anonim válasza:
A tinderen elérhetetlen fullos nők vannak többnyire, a badoon inkább a középkategoriások vannak többen. Az eddigi tapasztalataim szerint legalábbis ezt vettem észre. Inkább regisztrálj mindkettőre ha nem tudod eldönteni, és hagyd meg amelyik beválik
2/81 anonim válasza:
Tinderen is rengeteg átlagos csaj van. Viszont az arcuk az óriási nagy, nem ajánlom.
3/81 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok.
2021. júl. 29. 18:43
4/81 anonim válasza:
#3 buuuuurn
Ez szèp volt 😆
Mègis mik az igènyek?
5/81 anonim válasza:
Szerintem, a Tinder nem éri meg a pénzét. Ide beírod a paramétereid és kit keresel és perceken belül több száz üzenetet kapsz.
6/81 A kérdező kommentje:
4
:)
Hát én már középkorú nő vagyok (dicsekvés nélkül mondom, hogy nagyon jól tartom magam), viszont nem vagyok az a nagyon szép nő. Ezért egy számomra vonzó, de nem az a nagyon jóképű férfi tetszene. És humor, ész, őszinteség, kedvesség. Ennyike.
2021. júl. 29. 18:55
7/81 A kérdező kommentje:
5
Nem. Ez nekem nem járható út. Próbáltam, semmi.
2021. júl. 29. 18:56
8/81 anonim válasza:
Hàt de annyian vannak ( jó , mondjuk sok a hülye is) hh senki sem üti meg a mèrcèt?
9/81 anonim válasza:
Szerintem a leírtak alkotják a 80%át a fent lévő férfiaknak 😅 hogy nem találsz senkit for real
10/81 anonim válasza:
a többség profi képszerkesztőket meg vagy 20 filtert rátesznek a képeikre úgy hogy még fél kiló alapozó is van rajtuk.. ezen nem kell csodálkozni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!