Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki mit szól ahhoz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szól ahhoz, hogy a tinderen...?

Figyelt kérdés
túl szép, túl jó mindenki? A badoon borzalmas a felhozatal? Én nem vagyok sem túl szép, sem túl jó, de borzalmas sem vagyok. Most mit csináljak?

2021. júl. 29. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:

48

Jó, bevallom, szuperronda vagyok.

Kaptam lájkokat, nagyjából százat igen. És? Mi van akkor? Tinderen honnan tudnám, hogy ki lájkolt? Csak akkor kapok levelet ha match van. Tindert nem ismered? Kb. 2 vagy 3 match volt, írtam én elsőként, egy válaszolt, hogy dolgozik (este 7 körül, később is úgy látszik dolgozott), a másik kettő nem válaszolt (valóban elég későre járt akkoriban, amikor írtam).

Azt lejöttem.

2021. júl. 30. 13:33
 52/81 A kérdező kommentje:

50

Olvasd el esetleg a kérdést. :)))))))

2021. júl. 30. 13:34
 53/81 anonim ***** válasza:
hány éves vagy 15? A stílusod kb olyan
2021. júl. 30. 14:10
 54/81 A kérdező kommentje:

53

Nem, tegnapelőtt lettem 16. Asszem annyitól lehet fent lenni a gyakorin. És tudod, már 14 éves koromban bajszos szakállas férfiakkal jártam. Egyszerre többel is. És mind kigyúrt és magas volt, mint ááállat.

2021. júl. 30. 14:17
 55/81 anonim ***** válasza:

Igazad van , nem ismerem a tindert , és nem is szeretném megismerni.

Csak abból indultam ki, hogy jóval magasabb a FFI aràny, minden nőt bombàznak

Túl gyorsan feladtad, nem tudom

2021. júl. 30. 14:17
 56/81 A kérdező kommentje:

46

Itt a nő változata:

[link]

Ezeket most nem olvasom el, ha nem gond.

Mit szerettél volna kihozni belőle? Hogy különböző helyeken különböző szépségideálok vannak? Igen. Sőt, különböző korokban is külbönöző szépségideálok vannak.

Sőt, különböző helyeken egészen fura dolgok vannak, pl. Afrikában egy törzsnél a férfiak vesznek részt szépségversenyen. Ill. tudjuk, hogy van olyan hely Afrikában, ahol disznóra hízlalják a fiatal lányokat, mert "az a szép".

2021. júl. 30. 14:22
 57/81 A kérdező kommentje:
*voltak
2021. júl. 30. 14:23
 58/81 anonim ***** válasza:

Agregàlni próbáltam korunk szépségideáljàt

Köszi a linket

2021. júl. 30. 14:26
 59/81 A kérdező kommentje:

55

Persze, a tinderről hamar lejöttem. De azért, amit korábban írtam. Embertelennek találom. Mi emberek kíváncsiak vagyunk, nézzük az újabb és újabb és újabb képeket. És ha valaki tetszik, akkor jobbra lehet húzni (lájk), de aztán megint ott találod magad, hogy jönnek az újabb és újabb képek.

A másik oldala, hogy hiába lájkolt téged valaki, és esetleg te is lájkoltad őt (ez a match) és írhattok egymásnak, nyilvánvaló módon ő tovább keresgél és nem ragad le nálad.

Lóvásár. De ott azért aszimmetrikus, mert ott a ló nem tud választani. :)

2021. júl. 30. 14:28
 60/81 anonim ***** válasza:

Fu az olasz csak milyen vèkony...

...mèg

2021. júl. 30. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!