Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is ilyen rosszul megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen rosszul megy a tinderezés?

Figyelt kérdés
Matchekkel nincs baj, de teljesen komolytalan az egész. Az elmúlt egy-két hónapban több tucat lánnyal beszélgettem, volt is 5-6 randi különböző személyekkel, de mindegyik zsákutca. Vagy eltűnnek pár nap nagyon jó beszélgetés után, vagy nem nyitottak a társkeresésre. Hiába szerveznék én jó randit, vinném el mondjuk étterembe, ő csak sétálni akar, majd eltűnni. Nem értem mit szúrhatok el. Másnak is így megy?
2021. júl. 25. 10:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon szépen összefoglaltad az elején. Komolytalan az egész. :)

A nők többsége csak ego növelésként van fennt.

2021. júl. 25. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Abba nem gondoltál még bele, hogy ha 5-6 lány azonnal el akart tűnni a randiról, akkor nem mindenki mással van probléma, hanem veled?
2021. júl. 25. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Abba nem gondoltál még bele, hogy ha 5-6 lány azonnal el akart tűnni a randiról, akkor nem mindenki mással van probléma, hanem veled?"

De. Gondolt rá. Ezért is írta ki a kérdést. "Nem értem mit szúrhatok el."

Ezt írta. Olvasd el a kérdést legközelebb.

2021. júl. 25. 11:11
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
2: Igen, vele van a gond. Valószínüleg élőben rosszabul néz ki, mint a Tinderen.
2021. júl. 25. 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Jajj jogos, bocsánat:D
2021. júl. 25. 11:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Sok lány azért tűnik el, mert élőbne rájön, hogy nem jössz be neki mégsem, de ahhoz gyáva, hgoy ezt tisztességesen közölje is. Inkább eltűnik. Ez nem a kérdezőt minősíti.

(Persze nem tudom, hogy viselkedsz a "randikon", de nem egy iylen láynt tudok sorolni)

2021. júl. 25. 11:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem elvihetsz randizni nyugodtan, szívesen megmondom, mi a gond. 😁
2021. júl. 25. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
6-os megnyugtatlak, hogy ez a pasiknál sem ritka jelenség.
2021. júl. 25. 11:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Az eltűnés randik előtt szokott történni, randi után már kevésbé, ott más problémák szoktak lenni. Néhány példa a teljesség igény nélkül:

- a csaj úgy jött el, hogy teljesen más volt, mint a képeken. Az arcáról az összes bőrhibát eltüntette mind az 50-valahány fotóján, ami fent volt instán

- valaki első randin közölte velem, hogy nem tudja mit akar, igazából 3 napja ment szét a kapcsolata, és még félig benne van

- volt olyan is, akinél szuper volt az első randi, ő is bókolt nekem, nagyon szimpi voltam, de a második randira már nem ért rá. 4x mondta le, aztán amikor el akartam tűnni, akkor mégis belement egy második találkába, ami egyébként pocsékra sikerült

- egyszer csak simán nem illettünk össze, marha unalmas volt az egész, a csak csak kérdésekre tudott válaszolni, arra is főként igen/nem/nem tudom hármas valamelyikével

- a kedvencem: amikor a lány nem hagy programot szervezni. Második randin is a sétálás az egyetlen dolog, amire nyitott. Még egy kicseszett padra sem lehet leülni

Azért ezekben bőven benne van a lányok keze is. Nem vagyok tökéletes, voltak olyan alkalmak is, amikor semmi negatív dolgot nem tudtam volna kiemelni, mégsem kellettem a lánynak. Beszélgetni beszélgettünk még randi után, de hát túl elfoglalt volt egy újabb találkára. Szóval igen, én szúrok el sok mindent, de nem tudom mit.

Randin szerintem "jól viselkedek". Kocsival megyek, hozom viszem a lányt, ha hagyja, mindent én állok, kommunikatív vagyok, érdeklődő, és nem mászok rá egyből (lehet néha túl lassú is vagyok, talán ez a baj).

2021. júl. 25. 11:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
8-as, nagyon jól tudom, de itt nem erről volt szó. Felesleges behozni, a "de a másik oldal is iylen" "érveket".
2021. júl. 25. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!