Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Eszembe nem jutott belépni",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Eszembe nem jutott belépni", "3 hét alatt nem volt matchem" ezek mindig hazugságok egy nőtől tinderen?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, beszélgettünk, kb. 3 hete volt olyan, hogy 3 napig nem reagált, majd reggel írta "bocs, majd este írok". Ennek 3 hete volt majdnem, én meg közbe azért írtam másfél hete, hogy "jó, akkor értem a lerázást, nyugodtan matchelj ki". 5 perce szintén írtam, hogy "de mégis mit rontottam el??".

Kb most jelentkezett, hogy "bocsi eszembe se jutott belépni". Meg "nem volt semmilyen matchem, nem írtak semmit mások".

Szerintem ezek női hazugságok, mert egy kép nélküli kamuprofilt is jobbra húznak, meg kap üzenetet stb. Szerintetek is hazugságok ezek?

2021. júl. 25. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Mindegy igazából. Az számít, hogy akar-e még veled beszélni vagy sem. Ha nem akkor hagyd.
2021. júl. 25. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyértelműen hazugságok, de te meg ne légy ego boost papucs, hogy eteted is. Ha ignorál, akkor hagyod. Szoszi. Meccselsz mással. Nemám másfél hét múlva írsz neki meg ilyenek. Legyen önbecsülésed.
2021. júl. 25. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaja mit számít, hogy hazudik vagy sem. Nyilván le vagy koptatva és ennyi. Venni kéne a lapot.
2021. júl. 25. 21:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kínos. Ne fuss utána. Mondom ezt nőként.
2021. júl. 25. 21:22
 5/12 A kérdező kommentje:
persze... akkoris én vagyok a szemét fa.sz amúgy, ha elhiszem, hogy azt írja, majd este írok?
2021. júl. 25. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi ember. Ki írt ilyet, hogy szemét f.sz lennél? :D Szerintem senki, de még csak hasonlót sem.

Vagy te gondolod ezt magadról?

2021. júl. 25. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szemét f*sz, de most mire vered magad? Tudod a mondást: ha nem írok, ne válaszolj. Neked se kellett volna írnod semmit, már rég el kellett volna felejtened ezt. Aki nem bírja a bunkókat, ne keressen neten társat.
2021. júl. 25. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Ez ilyen szakma.

Túltolod

( Amúgy a csajok vàlaszainak kontextusa hiànyzik, de ez a lényegen nem vàltoztat )

Nem kéne fusztràltkodni

2021. júl. 25. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"jó, akkor értem a lerázást, nyugodtan matchelj ki". 5 perce szintén írtam, hogy "de mégis mit rontottam el??"

Ilyet ne, rohadt szánalmas és az jön le belőle hogy életed sincs és 0 sikered van nők terén, irdatlan mód taszító. Nyilván leszar téged, minek kell égetni még magad mellé?

2021. júl. 25. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Bosszantó, de ez természetes a netes társkeresésben. Alap szabály, hogy addig nem írunk új üzenetet, ameddig nem jött válasz az előzőre. Próbáld meg ezt elfogadni, és a többi lányhoz is így állj hozzá, mert valószínűleg 10-ből 9-nél ugyanide fogsz jutni.
2021. júl. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!