Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Eszembe nem jutott belépni", "3 hét alatt nem volt matchem" ezek mindig hazugságok egy nőtől tinderen?
Volt egy lány, beszélgettünk, kb. 3 hete volt olyan, hogy 3 napig nem reagált, majd reggel írta "bocs, majd este írok". Ennek 3 hete volt majdnem, én meg közbe azért írtam másfél hete, hogy "jó, akkor értem a lerázást, nyugodtan matchelj ki". 5 perce szintén írtam, hogy "de mégis mit rontottam el??".
Kb most jelentkezett, hogy "bocsi eszembe se jutott belépni". Meg "nem volt semmilyen matchem, nem írtak semmit mások".
Szerintem ezek női hazugságok, mert egy kép nélküli kamuprofilt is jobbra húznak, meg kap üzenetet stb. Szerintetek is hazugságok ezek?
Én férfi vagyok, de nőktől is utálom a lelki zsarolást, meg a sértődött követelőzést. Ha valaki nem akar válaszolni, vagy csak unottan, ritkán, rövideket, akkor magasról leszar téged. Hiába próbálod facsarni, szekálni, egyre idegesítőbb leszel számára. Nekem is rágták a fülemet nők, akik 4 levelert írtak nekem, mire nagy nehezen erőt vettem magamon és feleltem, de csak púpnak éreztem a hátamon őket, mert tudtam, hogy sosem akarok tőlük semmit, csak kínos volt megmondani, gondoltam, talán maguktól rájönnek.
Ha nekem egy nő nem válaszolt, vagy minimálisan is megéreztem, hogy nem érdeklődik a személyem iránt, akkor azonnal hagytam, sosem kerestem többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!