Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet számítani attól a férfitől, aki 3 hét alatt 1 db bókot sem mondott még a nőnek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem bunkóságról van szó, egy nagyon intelligens férfi. Kérdezzek rá, hogy egyáltalán tetszem-e neki? De ha nem tetszenék, akkor nem keresne, nem jönne, nem találkoznánk, igaz?2021. máj. 13. 20:20
1/5 anonim válasza:
Több idonek kell ahhoz eltelnie hogy megismerd mi az ő szeretenyelve feled. Ennyi csak.
Lehet nem bókol de majdan édesemnek szolit. Ez csak egy pl.
2/5 anonim válasza:
Én imádnám, számomra a tettek beszélnek.
3/5 Sunshinedoll válasza:
Nem mindenki ilyan típus.
Nekem is volt olyan párom, aki eleinte az ismerkedési szakaszban mindig hívott, hogy menjünk ebédelni, eljött értem stb. De nem nagyon bókolt, mert nem ilyen fajta. Eleinte fura volt, de amúgy meg egyértelmű volt, hogy érdeklődik, mert mindig keresett meg randikat szervezett, minden ember máshogy fejezi ki az ilyesmit. Főleg eleinte pl.
4/5 anonim válasza:
Miért kelle bókolnia?!
Féejemmel 5éve vagyunk együtt, 1 kezemen meg tudom számolni a bókjai számát. Nekem nem hiányzik....
28L
5/5 anonim válasza:
Ezt úgy kell érteni, hogy még egyszer se jegyezte meg pl. randin hogy "csinos a felsőd", "jól áll ez a ruha", semmilyen apróság? Mert az egy kicsit tényleg furcsa. Ilyen szinten én még a barátaimnak is bókolok, alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!