Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hét alatt másodszor akarok rózsát adni a csajnak az úgy normális? Vagy ritkábban inkább?
Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 08:33
2/8 anonim válasza:
Igen, normális. Most vagy a rózsaszín ködben. Ő ezt egyébként értékeli? Szereti a rózsát?
3/8 anonim válasza:
Én folyton adni akartam, pedig nem voltam rózsaszín ködben. Tudatosabb vagyok annál, hogy elvesszek ilyen érzésekben.
4/8 anonim válasza:
Szerintem normális, én örülnék neki
5/8 anonim válasza:
Kaptam 3 hét alatt kétszer rózsát és jól esett. Udvarlás van, ilyenkor szerintem belefér és nem néztem úgy rá, hogy nem normális. :)
6/8 anonim válasza:
Hát azért nem mindegy, hogy a csaj örül e neki, értékeli e vagy inkább csak elveszi. Ha bejösz neki és tetszik az udvarlásod akkor okés de ha csak eltűr,nem akar bunkó lenni akkor gáz. Elég kellemetlen lehet virágot kapni olyantól akitől nem akarsz semmit viszont ő jelnek veszi ha elfogadod. Viszont ha randiztok akkor nyugodtan.
7/8 anonim válasza:
Ha tudnad miert adjak a rozsat nem osztogatnad ugy mint a csokit
Ha mashogy nem tudod kifejezni az erzeseidet az baj
8/8 anonim válasza:
Nem látom, mi baj volna.
De sok más szép virág is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!