Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás ha 3 hét járás után vacsorát főzök a barátomnak? Nem túl rámenős? Vagy ti mit szólnátok hozzá?
Nem gondoltam valami nagy 5 fogásos vacsorát főzni, csak pl: bolognait vagy lasagnet. Nem vagyok egy konyhatündér, ezt szerintem ő is tudja, de ezeket meg tudom csinálni.
Ti mit szólnátok hozzá? Nem túlzás ennyi idő után?
Nem túlzás, csak figyelj, hogy ne legyen részéről elvárás.
Ott rontja el sok nő, hogy az elején elhalmozza a férfit minden jóval, aztán ahogy jönnek a hétköznapok, nincs rá idő, az meg egy szelet kenyeret nem kenne meg magának.
Nem túlzás. Adott esetben én értékelném a gesztust, ha pedig ő jön el hozzám, akkor én főzök valamit. Persze lehet az nem lesz olyan "jó" (mivel eddig csak magamra főztem, ezért nem tudom mennyire "ehető" a végeredmény, az én ízlésem pedig furcsa), de hát ez van.
Csak tényleg ne váljon kötelezővé, maradjon meg a szép gesztusok világában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!