Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit szól ahhoz, hogy a tinderen...?
30
Hol infó a 180 cm? *sírva kacagós szmájli*
A kiló nem infó cm nélkül és fordítva. (Ahogy mondhatnám, hogy más {férfi} testrészekről sem infó a cm vastagság nélkül és fordítva.)
Egyébként igen, 180 cm-hez 60 kiló voltam, nagyon nagyon vékony és jó alakú. Soha nem volt semmiféle sikerem férfiaknál. Még csak meg sem néztek.
"Jó, én a tinderen ilyen kifejezetten jóképű, feltehetőleg magas, kigyúrt, sok hajú, bajszos-szakállas (gyengém) férfiakat láttam orrvérzésig"
akkor lehet változtatnod kéne az igényeiden
34
Te normális vagy?
Nem az igényem. Azt írtam, hogy tetszenek.
Nem tudsz olvasni vagy szöveget értelmezni?
Idióta.
Addig nem veszítem el a türelmem, amíg vki nem segghülye. Olvasd el a kérdést, a korábbi válaszaimat. Normálisan írtam.
Azt írtam, hogy ÉN nem vagyok megfelelő. A tinder - ha nem tudnád - feldobja a javasoltakat. Nálam SEMMI nem volt beállítva.
Mit nem értesz ezen?
istenem és még hisztis is
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
mindegy, sok sikert.
Nőtől nem kérdezzük meg a korát, ugyi.
Miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!