Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önbizalomhiányos pasi manapság?
Csak felvetések:
-Az insta modelleket nagy számban követik férfiak is.
Az hogy anyuka szereti a fiát biztonságban tudni az szerintem önmagában nem baj.
Apuka részről van szerintem a probléma neki kellene ösztönözni a fiát hogy normális férfi váljon belőle.
-Az insta modelleket nagy számban követik férfiak is.
kB csak férfiak. És? Ne mutogassa magát és akkor nem fogják. ELárulom, mást is csinálnak a képeik láttán
Kérdező: Igaz, de én nem elsősorban az instamodellekről beszéltem, hanem hétköznapi lányokról, akik (nem akarok megsérteni senkit) a szokásosnál jobban szeretnek szerepelni.
Az anya féltése természetesen nem baj, a túlféltés viszont igen. A kettő között pedig nagyon vékony a határvonal és egyénenként változik. Míg az egyik fiút foggal-körömmel kell visszafogni, hogy ne csináljon (túl nagy) hülyeséget, addig a másikat szinte be kell lökni egy adott szituációba, hogy merjen kicsit nyitni és kilépni a komfortzónájából. Ez pedig akár családon belül, testvérek között is előfordulhat, ismerek ilyeneket.
Az apa felelősségéről és a szerepéről szerintem hasonlóan gondolkodunk. Csak itt az a baj, hogy az az apa, aki a saját idejében a saját személyiségével sikeres volt, messze nem biztos, hogy ma is az lenne. Erre írtam, hogy megváltoztak a nemi szerepek. Ha ő a legnagyobb jóindulattal a saját szemléletmódját és személyiségét próbálná is átadni a fiának, attól a fiú még lehet "lúzer", mert ma az apja is az lenne. És itt nem arról van szó, amit sokan hangoztatni szoktak, hogy mert régen a nőknek férjhez kellett menni és ezért az "ilyen" férfiak is elkeltek. Egyszerűen az ő korában az ő személyisége is vonzónak számított, ma meg már nem.
Az insta dologgal csak arra céloztam hogy a férfiak is ott vannak k a közösségi platformokon.
Nem minden pasi kockul játékok előtt napi 6-8orát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!